Follow us

3 κορυφαία χτενίσματα που οι άντρες θα βρίσκουν πάντα hot πάνω μας

Είναι απλά, κλασικά και πολύ θηλυκά.

Kaia Gerber Splash News / Ideal Image

Είναι γεγονός ότι τα μαλλιά παίζουν πολύ σημαντικό (ίσως και τον πιο σημαντικό) ρόλο στην εμφάνιση μιας γυναίκας, αφού της χαρίζουν, πρωτίστως, τρομερή αυτοπεποίθηση. Γι' αυτό άλλωστε πολλές γυναίκες επενδύουν πολύ χρόνο και χρήμα στην περιποίησή τους, θέλοντας να έχουν πάντα τα πιο trendy κουρέματα αλλά και τα πιο κομψά χτενίσματα.

Όταν όμως γίνεται λόγος σχετικά με τις απόψεις των αντρών αναφορικά με το τι θεωρούν σέξι και ελκυστικό στα μαλλιά μιας γυναίκας, τα πράγματα αλλάζουν. Κι αυτό γιατί όλα δείχνουν ότι οι άντρες είναι fans μιας πιο απλής προσέγγισης στα χτενίσματα/κουρέματα, που δεν είναι πάντα σύμφωνη με τις τάσεις της μόδας. Με λίγα λόγια, το τι θεωρούν hot οι άντρες πάνω μας διαφέρει κάποιες φορές από αυτό που οι γυναίκες έχουμε στο μυαλό μας ή από αυτά που αρέσουν σε εμάς.

Κάνοντας μια μίνι αναζήτηση, ανακαλύψαμε ποια χτενίσματα θεωρούν οι άντρες τα πιο θηλυκά και σέξι στις γυναίκες - γιατί, η αλήθεια είναι ότι, υπάρχουν κάποια πολύ κλασικά hairstyles που τους αρέσουν διαχρονικά, ανεξαρτήτως τάσεων.

3 κομψά κουρέματα για λεπτά, μακριά μαλλιά που θα γίνουν viral στο Instagram τους επόμενους μήνες

Ποια είναι τα χτενίσματα που αρέσουν στους άντρες; Συνέχισε να διαβάζεις.

#1. Messy, long Hair

Τα μακριά, ανεπιτήδευτα μαλλιά, που δείχνουν σαν να σηκώθηκες μόλις από το κρεβάτι και δεν έκανες απολύτως τίποτα για να τα φτιάξεις, θα είναι η Νο. 1 προτίμηση των αντρών σε χτένισμα. Γιατί η αλήθεια είναι ότι τα στημένα, επιτηδευμένα και γεμάτα λακ χτενίσματα δεν τους αρέσουν ιδιαίτερα - ποιος θέλει να χαϊδεύει τα μαλλιά της κοπέλας του και να πιάνει κυρίως αφρούς και άλλα προϊόντα styling; Ή να φοβάται μην της χαλάσει το τέλεια χτενισμένο και περίπλοκο σινιόν; Οι άντρες πάντα εκτιμούν τη φυσικότητα σε όλα (μακιγιάζ, μαλλιά, νύχια), οπότε θεωρούν απίστευτα σέξι την εικόνα μιας κοπέλας με ανάκατα μαλλιά που πέφτουν ελαφρά στους ώμους, χωρίς ίχνος styling.

#2. Classy (and classic) bob

Δεν θέλουν όλοι οι άντρες ωστόσο μακριά μαλλιά. Υπάρχουν κι εκείνοι που πάντα θα εκτιμούν την ομορφιά ενός κλασικού καρέ, που προσδίδει ένα αριστοκρατικό στιλ σε μια γυναίκα. Προσοχή όμως: τα πολλά layers και το έντονο φιλάρισμα (τύπου mullet cut) ή οι διαφορετικές αποχρώσεις (πχ έντονα ombre ή ροζ ανταύγειες κ.ο.κ) μπερδεύουν και αποπροσανατολίζουν τους άντρες. Όσο πιο απλό, τόσο το καλύτερο.

Βάσια Κωσταρά | Το μοντέρνο κούρεμά της που "αφαιρεί" χρόνια από το πρόσωπο

#3. Αφέλειες

Τα μαλλιά με αφέλειες είναι, ίσως, από τα πιο σέξι, γυναικεία hairstyles. Έχει παρατηρηθεί ότι αρέσουν στην πλειονότητα των αντρών αφού αποπνέουν ένα πολύ θηλυκό αλλά και κοριτσίστικο, ανέμελο vibe ταυτόχρονα, μαζί με μια απερίγραπτη κομψότητα που τους εξιτάρει. Εμείς ψηφίζουμε τις french ή curtain bangs, που δεν καλύπτουν όλο το μέτωπο αλλά μόνο τα μάτια, τονίζοντας το βλέμμα και τα χείλη - που είναι και τα δύο κατεξοχήν πιο σέξι χαρακτηριστικά στο πρόσωπο μιας γυναίκας.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ