Follow us

Run, don't walk | 5 viral αρώματα στο TikTok που όντως αξίζει να αγοράσεις

Θα σε γεμίσουν κομπλιμέντα.

αρώματα γυναικεία Splash News/Ideal Image

Τον τελευταίο χρόνο οι πωλήσεις αρωμάτων έχουν αυξηθεί κατά 45% κι αυτό αν μας ρωτάς πιστεύουμε πως έχει σε μεγάλο βαθμό να κάνει με το πόσο πολλά γυναικεία αρώματα έγιναν viral στο TikTok. Εμείς συγκεντρώσαμε παρακάτω πέντε από τα αγαπημένα μας, τα οποία γίνονται διαρκώς sold out, αλλά αξίζει να αποκτήσεις αν θέλεις να μυρίζεις υπέροχα:

Μην ψάχνεις άλλο | Αυτά είναι τα ωραιότερα γυναικεία αρώματα σύμφωνα με το TikTok

TikTok Famous | 5 viral αρώματα γυναικεία που όντως αξίζει να αγοράσεις

Lost Cherry Eau de Parfum, Tom Ford

Ένα από εκείνα τα αρώματα, που σίγουρα εμφανίζονται διαρκώς στην for you σου είναι το Lost Cherry Eau de Parfum. Αποτελεί την τέλεια μίξη σαγηνευτικού και φρουτώδες χάρη στις νότες από βύσσινο, πικραμύγδαλο, τούρκικο τριαντάφυλλο, γιασεμί, βανίλια, κανέλα και πατσουλί.

Love, Don't Be Shy Eau de Parfum, Kilian

Αυτό είναι με διαφορά το πιο δημοφιλές άρωμα του οίκου Kilian. Πολλοί χρήστες της πλατφόρμας υποστηρίζουν ότι μυρίζει σαν marshmallow, ωστόσο δεν βλέπουμε κάτι τέτοιο στις νότες του. Αντίθετα, συναντάμε νότες από νερολί, περγαμόντο, ροζ πιπέρι, κόλιανδρο, άνθη πορτοκαλιάς, γιασεμί, τριαντάφυλλο, ίριδα, ζάχαρη, καραμέλα, βανίλια και musk.

Λένα Δροσάκη | Το αγαπημένο της άρωμα είναι αυτό που της έκανε δώρο ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης στην αρχή της σχέσης τους

Black Opium Eau de Parfum, YSL Beauty

Αν και δεν πρόκειται για νέο άρωμα, το Black Opium Eau de Parfum με νότες από εσπεριδοειδή, absolute άνθους πορτοκαλιάς, συμφωνία μαύρου καφέ, βανίλια, essence κέδρου και essence πατσουλί έχει καταφέρει χάρη στο TikTok να γίνει ξανά -δικαίως- talk of the town.

Vanilla 28 Eau de Toilette, Kayali

Το Vanilla 28 Eau de Toilette με την υπογραφή της beauty mogul Huda Kattan είναι ένα ξεχωριστό κεχριμπαρένιο, γλυκό άρωμα με νότες από βανίλια, ορχιδέα, γιασεμί, καστανή ζάχαρη, κεχριμπάρι, musk, πατσουλί και αμπαρόξυλο. Ταιριάζει σε κάθε περίσταση, ενώ είναι ιδανικό και για perfume layering.

Baccarat Rouge 540 Eau de Parfum, Maison Francis Kurkdijan

Από τη λίστα με τα πιο viral αρώματα στο TikTok δεν θα μπορούσε φυσικά να λείπει και το Baccarat Rouge 540 Eau de Parfum, το οποίο χάρη στη δημοτικότητά του στην πλατφόρμα γίνεται διαρκώς sold out. Φωτεινό και σοφιστικέ το Baccarat Rouge 540 είναι το απόλυτο κεχριμπαρένιο, φλοράλ και ξυλώδες αεράκι με νότες από γιασεμί, σαφράν, κεδρόξυλο και γκρίζο άμπαρο.

Σοφία Φαραζή | Το δροσερό άρωμα που φορά εδώ και χρόνια έχει πολύ μεγάλο φανατικό κοινό

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ