Follow us

Festive Hairstyles | Ο άσσος στο μανίκι κάθε fashionista για εντυπωσιακά γιορτινά χτενίσματα

Το μυστικό τους για ολόισια hair looks, blowouts και sleek ponytails σαν του κομμωτηρίου.

Dyson

Κάθε τους κλικ και διαφορετικό γιορτινό χτένισμα. Έχεις αναρωτηθεί ποτέ πώς πετυχαίνουν τόσο "αφράτα" γεμάτα όγκο hair looks και τόσο sleek ponytails οι fashionistas; Με ένα scroll στο TikTok ή στο Instagram θα σου λυθεί η απορία. Όχι, δεν χτενίζονται κάθε πρωί από επαγγελματίες κομμωτές, όσο περίεργο και να σου ακούγεται. Όπως μας αποκάλυψε η fashion insider, Μαριτίνα Χαλαβατζή, έχουν όλες στο boudoir τους το πρωτοποριακό -και super viral- Airwrap multi-styler της Dyson.

Σίγουρα το έχεις ακούσει ή το έχεις πετύχει στην for you σου στο TikTok. Ξέρεις όμως τι είναι; Πρόκειται για ένα multistyler, το οποίο είναι εμπνευσμένο από επαγγελματίες κομμωτές και σχεδιάστηκε ειδικά για να φορμάρει τα μαλλιά όσο είναι ακόμα νωπά χωρίς να χρησιμοποιεί υπερβολική θερμότητα, και άρα να ταλαιπωρεί την τρίχα, όπως κάνουν πολλά άλλα hot tools.

Festive Hairstyles | Ο άσσος στο μανίκι κάθε fashionista για εντυπωσιακά γιορτινά χτενίσματα

Τι κάνει τη συγκεκριμένη συσκευή να διαφέρει; Αξιοποιεί το αεροδυναμικό φαινόμενο Coanda, το οποίο έλκει, κατευθύνει και τυλίγει τα μαλλιά γύρω από τον κύλινδρο χωρίς να απαιτούνται πιάστρες, γάντια ή άβολες κινήσεις τυλίγματος, χαρίζοντας έτσι μπούκλες και κυματισμούς με υπέροχο όγκο και κίνηση, που δείχνουν απόλυτα φυσικοί και ταυτόχρονα picture perfect.

Η πολύ-βραβευμένη συσκευή styling τώρα επανασχεδιάστηκε ριζικά, φέρνοντας νέας γενιάς εξαρτήματα styling που διαθέτουν περιστρεφόμενο κρύο άκρο, δημιουργούν μπούκλες και κυματισμούς πιο γρήγορα και εύκολα - χωρίς φθορά από τη θερμότητα, για να βοηθήσουν στη διατήρηση της δύναμης των μαλλιών. Συνδυάζοντας τα αποτελέσματα που επιτυγχάνονταν προηγουμένως με δύο εξαρτήματα σε ένα, τώρα μπορείς να δημιουργήσεις ολόκληρο το styling, δημιουργώντας δεξιόστροφες και αριστερόστροφες μπούκλες και κυματισμούς, χωρίς να χρειάζεται να αλλάξεις εξάρτημα.

Dyson

Το Airwrap φέτος τις γιορτές έρχεται σε μία πολυτελή δερμάτινη θήκη σε επετειακό μπλε χρώμα συνοδευόμενο από έξι εξαρτήματα, το κάθε ένα ειδικό για διαφορετικά στυλ: Κυλίνδρους Airwrap 30 mm και 40 mm για μπούκλες με όγκο και χαλαρούς κυματισμούς αντίστοιχα, σκληρή βούρτσα ισιώματος για λεία μαλλιά χωρίς να φριζάρουν, μαλακή βούρτσα ισιώματος για ένα πιο χαλαρό, ίσιο αποτέλεσμα, στρογγυλή βούρτσα που δίνει όγκο και σχήμα σε πιο αδύναμα μαλλιά καθώς κι ένα ολοκαίνουργιο εξάρτημα διπλής λειτουργίας για στέγνωμα και styling χωρίς φριζάρισμα.

Dyson

Συνδυάζοντας δύο εξαρτήματα σε ένα, το ολοκαίνουριο εξάρτημα διπλής λειτουργίας Coanda προσφέρει λείο, λαμπερό αποτέλεσμα χωρίς φριζάρισμα και ατίθασα μαλλιά με ένα μόνο πέρασμα, χωρίς υπερβολική θερμότητα και μεταμορφώνεται σε ένα ισχυρό σεσουάρ στη λειτουργία στεγνώματος. Όπως μας είπε η Μαριτίνα, εκείνη λατρεύει να το χρησιμοποιεί τώρα τις γιορτές για να κάνει τα ponytails της ultra sleek, οπως προστάζουν οι τάσεις της σεζόν.

Dyson

"Με μόνο ένα εργαλείο, μπορώ να πετύχω ολόισια, σγουρά, κυματιστά μαλλιά και εντυπωσιακά blowouts, αλλά και να μειώσω το φριζάρισμα και να χτενίσω σαν επαγγελματίας τις αφέλειές μου και μάλιστα χωρίς να ταλαιπωρήσω την τρίχα. Τι άλλο να ζητήσω;", λέει η Μαριτίνα. Έσυ ποιο χτένισμα θα δημιουργήσεις πρώτα με το Airwrap multi-styler;

info
Για περισσότερες πληροφορίες επισκέψου το www.damkalidis.gr και το Instagram Account @dyson_damkalidis_distributor

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ