Follow us

3 σέξι, γιορτινά χτενίσματα που θα αναβαθμίσουν ακόμα και το πιο απλό ντύσιμο

Όλο το hair inspo που χρειαζόσουν για τα party looks σου.

Margot Robbie Splash News / Ideal Image

Διανύουμε πλέον για τα καλά την εορταστική περίοδο, με τις προσκλήσεις για βραδινές εξόδους και πάρτι να διαδέχονται η μία την άλλη. Αν αναρωτιέσαι ποιο γιορτινό χτένισμα να κάνεις στο ρεβεγιόν / στο πάρτι της κολλητής σου / στην έξοδο για ποτό, διαβάζεις το σωστό άρθρο.

Και επειδή υποψιαζόμαστε ότι δεν θες να αφιερώσεις άπειρο χρόνο στη φετινή προετοιμασία των μαλλιών σου, θες όμως αυτά να είναι προσεγμένα και περιποιημένα, συγκεντρώσαμε μερικές ιδέες με χτενίσματα για την Πρωτοχρονιά (και όχι μόνο) που είναι πανεύκολο να πετύχεις μόνη σου σε μηδενικό χρόνο.

5 θεϊκές glitter σκιές για το πιο λαμπερό μακιγιάζ ματιών στο ρεβεγιόν

Είτε έχεις κοντά είτε μακρύτερα μαλλιά, είναι σημαντικό να θυμάσαι ότι μεγάλο ρόλο θα παίξουν τα κάθε λογής hair accessories που θα σου "λύσουν" τα χέρια. Βελούδινοι φιόγκοι, πολυτελή hair clips, στέκες με strass και άλλα διακοσμητικά στοιχεία, αποτελούν τα must των γιορτών. Όσο πιο glam τόσο το καλύτερο, αφού θα στολίσουν τα μαλλιά σου ακόμα και αν επιλέξεις να τα αφήσεις ελεύθερα - υπάρχει πιο εύκολη και γρήγορη λύση για πανέμορφα μαλλιά;

Οι top τάσεις στα κουρέματα του '22 υπόσχονται πλήρη ανανέωση φέτος τον χειμώνα

Πέρα από τα αξεσουάρ, οι sleek κότσοι και αλογοουρές αλλά και τα mermaid waves φαίνεται ότι έχουν κερδίσει τις περισσότερες beauty addicts και fashionistas. Μια εξίσου ωραία, πολυτελή πρόταση αποτελεί και ο κότσος - φιόγκος που είδαμε πρόσφατα στα μαλλιά της Lily James στην εμφάνισή της στα British Awards στο Λονδίνο πριν λίγες μέρες.

Αυτό το χρώμα είναι η πιο ενδιαφέρουσα και κομψή πρόταση στα νύχια για το '23

Δες τα 3 glam, άκρως γιορτινά χτενίσματα που σου προτείνουμε:

Φιόγκοι στα μαλλιά, hair pins & bow-bun

Mermaid waves

Messy top-knots

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ