Follow us

Θες λαμπερή επιδερμίδα στις γιορτές; H κίνηση ματ για να την αποκτήσεις

Η αντιοξειδωτική σειρά περιποίησης που πρέπει να αποκτήσεις άμεσα αν θες να λάμψεις στο ρεβεγιόν.

Mastic Spa

Οι γιορτές βρίσκονται προ των πυλών κι εσύ παρατηρείς μια ακαθόριστη θαμπάδα στο πρόσωπό σου, χωρίς να μπορείς να κατανοήσεις από πού προέρχεται; Τη στιγμή που το μόνο που θες είναι να έχεις την πιο λαμπερή, καθαρή και γεμάτη υγεία όψη στην επιδερμίδα σου, ώστε να είσαι η καλύτερη εκδοχή του εαυτού σου στο ρεβεγιόν. Μην ανησυχείς, το' χουμε - συνέχισε απλά να διαβάζεις παρακάτω.

Ένα από τα πιο συνηθισμένα προβλήματα της εποχής είναι η εμφάνιση αφυδάτωσης, ευαισθησίας, λιπαρότητας, ακόμα και ακμής ή σημαδιών γήρανσης (λεπτές γραμμές, ρυτίδες, κηλίδες, πανάδες) στην επιδερμίδα των περισσότερων γυναικών. Και όλα αυτά, ακόμα και στις μικρότερες ηλικίες, που δεν δικαιολογούν τέτοια όψη από τόσο νωρίς. Όχι, δεν είναι τα γονίδια ή κάποιες "κακές" συνήθειες (που φυσικά, παίζουν εξίσου τον ρόλο τους) αυτά που πρέπει να κατηγορήσεις με την πρώτη. Δυστυχώς, η ατμοσφαιρική ρύπανση είναι ένας πολύ σημαντικός παράγοντας που επηρεάζει την επιδερμίδα και τον οργανισμό μας γενικότερα, προκαλώντας όλα αυτά τα συμπτώματα που τόσο σε ενοχλούν όταν κοιτάζεσαι στον καθρέφτη.

Πώς ακριβώς μάς επηρεάζει η ατμοσφαιρική ρύπανση;

Η ρύπανση δημιουργεί ελεύθερες ρίζες στο δέρμα, αυτά τα εξαιρετικά ασταθή μόρια που αντιδρούν πολύ γρήγορα με άλλες ενώσεις, και έτσι επηρεάζουν αρνητικά τη δομή στήριξης του δέρματός μας επιταχύνοντας τη γήρανσή του. Επιπλέον, τα σωματίδια των ρύπων (σκόνη, βακτήρια) αποσταθεροποιούν τα κύτταρα της επιδερμίδας συμβάλλοντας εξίσου στην πρόωρη γήρανση, ή αλλιώς, οξείδωση. Με λίγα λόγια, η ρύπανση διαταράσσει τη λειτουργία φραγμού του δέρματός μας διασπώντας το κολλαγόνο και τα λιπίδια που περιέχονται σε αυτό και επιφέροντας όλα τα προαναφερθέντα συμπτώματα.

Τι μπορώ να κάνω για σούπερ λαμπερή επιδερμίδα στις γιορτές;

'Οσο κι αν δεν το πιστεύεις, υπάρχει λύση στο πρόβλημα, που μπορείς μάλιστα να ξεκινήσεις να εφαρμόζεις από τώρα για να δεις αποτέλεσμα πολύ γρήγορα, ακόμα και μέχρι το ρεβεγιόν των Χριστουγέννων. Αυτό που χρειάζεσαι επειγόντως είναι μια αντιοξειδωτική σειρά περιποίησης της επιδερμίδας σου που θα την ενδυναμώσει και θα τη βοηθήσει να απαλλαγεί από τις επιβλαβείς, ελεύθερες ρίζες.

Εμείς ψάξαμε και ανακαλύψαμε την πιο ολοκληρωμένη αντιοξειδωτική σειρά που μπορείς να βρεις αυτή τη στιγμή στην ελληνική αγορά, την αποτοξινωτική σειρά BIODETOX με μαστίχα από τα Mastic Spa, που μάλιστα περιλαμβάνει 8 νέα προϊόντα με δοκιμασμένη αποτελεσματικότητα στην αποτοξίνωση τόσο του προσώπου όσο και του σώματος και των μαλλιών, σε ποσοστό έως 46.6%.

Θες λαμπερή επιδερμίδα στις γιορτές; H κίνηση ματ για να την αποκτήσεις

Γιατί μάς άρεσαν;

Γιατί είδαμε άμεσα βελτίωση στην επιδερμίδα μας, με αισθητή ενυδάτωση της επιδερμίδας από το πρώτο δίωρο αλλά και 22% αύξηση της σφριγηλότητας, μείωση ερυθρότητας και βελτίωση της μικροκυκλοφορίας - που είχε ως αποτέλεσμα μια πιο λαμπερή όψη.

mastic spa

Κι όλα αυτά χάρη στο BioDTox™, ένα φυσικό δραστικό συστατικό, πλούσιο σε βιοφλαβονοειδή και αντιοξειδωτικά, που προστατεύει την επιδερμίδα από τους εξωτερικούς ρύπους και διατηρεί τους πόρους καθαρούς. Αποτελείται από τρία εκχυλίσματα (εσπεριδοειδή, αλόη και μπρόκολο) που στην επιστημονική κοινότητα είναι ευρέως γνωστά για τις ιδιότητές τους στις διαδικασίες αποτοξίνωσης.

mastic spa

Και το καλύτερο; Είναι η ίδια σειρά που χρησιμοποιεί και η Βασιλική Ρούσσου, η οποία φημίζεται για την αψεγάδιαστη επιδερμίδα της που ακτινοβολεί υγεία και λάμψη.

mastic spa

Η σειρά αποτελείται από τα εξής:

Το "Jelly Cleanser", ένα καθαριστικό προσώπου πλούσιο σε κολλαγόνο
με 12 φυτικά εκχυλίσματα.

Tην "Overnight Mask", μια κρεμομάσκα πλούσια σε βιταμίνες A και E.

"Detox Cream 24/7", μια αντιοξειδωτική 24ωρη κρέμα πλούσια σε βιταμίνη C.

Το "Keratin Hair Serum", τη φυτική κερατίνη που θωρακίζει, ενυδατώνει και λειαίνει την τρίχα, με anti-frizz αποτέλεσμα.

To "Leave-in Conditioner", που ξεμπλέκει και αφαιρεί τους κόμπους, αφήνοντας τα μαλλιά ευκολοχτένιστα και λεία.

Το "Shimmer Gel", ένα τζελ σώματος για λάμψη και ενυδάτωση με ασημόσκονη.

Τη "Wow Glow" ενυδατική λοσιόν με ασημόσκονη και φραγκόσυκο, που καταπραΰνει και διατηρεί την ελαστικότητα.

Tο "Time To Relax" λάδι για μασάζ. με 100% φυσικό μείγμα από έλαια ηλίανθου, καρύδας, αμυγδάλου, ελιάς, βερίκοκου και βιταμίνη Ε.

Good to know: Όλα τα νέα προϊόντα είναι 100% Vegan όπως και η πλειονότητα των προϊόντων των Mastic Spa και μπορείς να τα ανακαλύψεις στο Masticspa.com.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ