Follow us

Party glam | 5 διάσημες Ελληνίδες μας δίνουν έμπνευση για τα χτενίσματα του ρεβεγιόν

Τα 5 χτενίσματα που θα σε κάνουν να ξεχωρίσεις.

Βάσια Κωσταρά Instagram

Τα "festive hair" ή αλλιώς "γιορτινά μαλλιά" αποτελούν εδώ και μέρες το Νο. 1 topic συζήτησης on & off social media. Όποτε και να σκρολάρεις στο feed του Instagram ή του TikTok σου, το πιο πιθανό είναι να γεμίσει η οθόνη σου με άπειρες ιδέες από χτενίσματα που μπορείς να κάνεις στο ρεβεγιόν ώστε να νιώσεις πανέμορφη.

Hair tutorials, ευρηματικοί τρόποι για να κάνεις ακόμα και την πιο απλή αλογοουρά να δείξει glamorous αλλά και εναλλακτικές ιδέες χτενισμάτων για να ξεφύγεις από τα συνηθισμένα, είναι μερικά από αυτά που "παίζουν" στο feed μας εδώ και πάνω από ένα μήνα.

3 σέξι, γιορτινά χτενίσματα που θα αναβαθμίσουν ακόμα και το πιο απλό ντύσιμο

Αν ωστόσο προτιμάς να χαζέψεις μερικές φωτογραφίες και να αποθηκεύσεις τα αγαπημένα σου screenshots ώστε να τα δείξεις στον κομμωτή σου λίγο πριν το ρεβεγιόν, we've got you covered: συγκεντρώσαμε για σένα μερικά λαμπερά χτενίσματα που έχουν κάνει 5 αγαπημένες, Ελληνίδες celebrities κατά καιρούς και που αποτελούν την ιδανική λύση για τις εμφανίσεις των ρεβεγιόν αλλά και των parties στα οποία είσαι καλεσμένη.

Αυτό το χρώμα είναι η πιο ενδιαφέρουσα και κομψή πρόταση στα νύχια για το '23

All-time-classic επιλογές που λατρεύουμε είναι οι χαλαρές vang ή κυματισμοί που θυμίζουν κάτι από Old Hollywood στα 50s, αλλά και τα ίσια μαλλιά, που δίνουν την εντύπωση ενός πιο κομψού look.

Μερικές ωραίες ιδέες είναι οι παρακάτω:

#1. Μοντέρνα vang με πλαϊνές αφέλειες όπως της Ηλιάνας Παπαγεωργίου

#2. 70s κυματισμοί αλά Farrah Fawcett όπως της Βάσιας Κωσταρά

#3. Mermaid waves όπως της Έβελυν Καζαντζόγλου

#4. Ολόισια και λεία όπως της Χριστίνας Μπόμπα ή της Μαρίας Σολωμού

#5. Sleek ψηλός κότσος όπως της Δούκισσας Νομικού

Αν δυσκολεύεσαι να αποκτήσεις τα μακριά μαλλιά που ονειρεύεσαι, σου προτείνουμε να δοκιμάσεις τα extensions της Great Lengths από 100% φυσική τρίχα, που θα σου χαρίσουν όλο τον όγκο και το μήκος που θες.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ