Follow us

Η Ήβη Αδάμου έκανε ένα από τα πιο μισητά μακιγιάζ όλων των εποχών

Κι όμως αυτή είναι η μεγαλύτερη τάση στο μακιγιάζ τώρα.

Ήβη Αδάμου Instagram

Αν θα έπρεπε να αναδείξουμε ένα προϊόν μακιγιάζ ως το πιο παρεξηγημένο των τελευταίων χρόνων, αυτό θα ήταν σίγουρα η μπλε περλέ ή ιριδίζουσα σκιά. Με τις περισσότερες γυναίκες να την έχουν ταυτίσει με γυναίκες μεγαλύτερης ηλικίας ή με τα over the top makeup looks των '80s, η εν λόγω σκιά σχεδόν δαιμονοποιήθηκε. Ύστερα ωστόσο από χρόνια "εξορίας" της από τις λίστες με τις τάσεις, έκανε δυναμικό comeback με τους σχεδιαστές, αλλά και τα it girls να της δίνουν την ψήφο εμπιστοσύνης τους.

Η Ελεονώρα Μελέτη υιοθέτησε ένα από τα πιο μισητά μανικιούρ όλων των εποχών

Το μπλε πρωταγωνίστησε στο show του οίκου Kim Shui με τη μορφή σκιάς μέχρι το κόκαλο του φρυδιού και στο show του οίκου Christian Siriano ως eyeliner wing. Στο show του οίκου Bronx and Banco παρουσιάστηκε ίσως η πιο φορέσιμη εκδοχή της τάσης με τη μπλε σκιά να έχει εφαρμοστεί μόνο στο κινητό βλέφαρο.

Κατερίνα Καραβάτου | Το ένα και μοναδικό άρωμα που φοράει όλη της τη ζωή

Την τάση έχουν λατρέψει πολλές celebrities του Hollywood, αλλά και it girls ανάμεσά τους η Elsa Hosk και η Kendall Jenner, ενώ στην Ελλάδα μία από τις πρώτες celebrities που τόλμησε την τάση είναι η Ήβη Αδάμου. Η τραγουδίστρια τόνισε το βλέμμα της εφαρμόζοντας μια frosty θαλασσί σκιά στο κινητό βλέφαρο, ενώ εφάρμοσε ψεύτικες βλεφαρίδες για να κάνει το αποτέλεσμα ακόμα πιο δραματικό. Το μακιγιάζ της ολοκληρώθηκε με ροδαλά μάγουλα κι ένα satin nude pink κραγιόν.

Δες το makeup look της:

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ