Follow us

5 shimmery λάδια σώματος για την πιο λαμπερή επιδερμίδα στο ρεβεγιόν (και όχι μόνο)

Και όχι, τα body oils δεν είναι μόνο για το καλοκαίρι.

Alessandra Ambrosio Splash News / Ideal Image

Αν τόσο καιρό πίστευες ότι τα λάδια σώματος προορίζονται για χρήση κυρίως το καλοκαίρι, είμαστε εδώ για να σε πείσουμε για το αντίθετο. Ναι, πράγματι τα body oils είναι συνυφασμένα με καλοκαιρινές διακοπές και beach looks με κοντά φορέματα, σορτσάκια και αποκαλυπτικά tops, μιας και χαρίζουν μια ακαταμάχητη λάμψη στην επιδερμίδα που θες να φανεί και όχι να καλυφθεί κάτω απο χειμωνιάτικα ρούχα.

Όμως, τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά τα πράγματα αλλάζουν, αφού η γιορτινή αυτή περίοδος απαιτεί έξτρα λάμψη παντού, από τα μαλλιά και το μακιγιάζ μέχρι την επιδερμίδα, τα νύχια, το σώμα μας... Και δεδομένου ότι και τα γιορτινά outfits είναι σχεδόν πάντα πιο αποκαλυπτικά και όχι τόσο χειμωνιάτικα, θεωρούμε ότι τα έλαια σώματος είναι ένα πολύ καλό match για το όλο look σου. Αν έχουν και shimmer, τότε τόσο καλύτερο, αφού αφήνουν ένα ιριδίζον εφέ στην επιδερμίδα που ταιριάζει υπέροχα με το πνεύμα των γιορτών.

Last minute beauty gifts | 10+1 "σαπουνέ" αρώματα που είναι η τέλεια ιδέα για δώρο

Γιατί τα λατρεύουμε (χειμώνα - καλοκαίρι);

- Γιατί, αρχικά, τα θρεπτικά στοιχεία που περιέχουν αφήνουν απίστευτα βελούδινη και λεία την επιδερμίδα. Λόγω της λεπτόρρευστης σύνθεσής τους, δρουν πιο βαθιά στο δέρμα, επομένως χαρίζουν άμεση ενυδάτωση με μεγαλύτερη διάρκεια, σε σχέση με τις κρέμες σώματος ή τα body butters - που είναι και πιο παχύρρευστα.

- Γιατί έχουν σχεδόν πάντα υπέροχο άρωμα που αφήνει διακριτικά αρωματισμένη την επιδερμίδα. Για τον χειμώνα δε, κυκλοφορούν body oils με άρωμα μελομακάρονου που είναι τέλειο για τα Χριστούγεννα.

- Γιατί η λάμψη που παρέχουν, είτε είναι shimmery oils είτε όχι, κάνει την επιδερμίδα να αστράφτει στην κυριολεξία αλλά και το δέρμα να δείχνει (και να είναι) απόλυτα λείο και βελούδινο.

- Γιατί, ιδίως αν περιέχουν ιριδίζοντα στοιχεία, τότε η επιδερμίδα λάμπει και διακρίνεται από μακριά.

Αυτό το προϊόν μακιγιάζ χρειάζεσαι για ένα γιορτινό makeup look που θα κρατήσει ώρες

Note: Μερικά λάδια σώματος είναι πολυχρηστικά, μπορούν δηλαδή να χρησιμοποιηθούν τόσο στο σώμα όσο και στα μαλλιά και στο πρόσωπο. Θα προτείναμε ωστόσο να κάνεις φειδωλή χρήση τους σε πρόσωπο και μαλλιά, ιδίως αν είσαι λιπαρή, καθώς το λάδι πιθανόν να επιδεινώσει τη λιπαρότητα. Περιορίσου σε λίγες σταγόνες στα ζυγωματικά (αντί για highlighter) και ελάχιστο έλαιο στις άκρες των μαλλιών σου, για ενυδάτωση και λάμψη.

Δες τα 5 αγαπημένα μας λάδια σώματος με shimmer, για σούπερ glam looks στις γιορτές:

Sparkling Body Oil, Christmas Joy Chai Latte, Messinian Spa

Sparkling Body Oil, Christmas Joy Chai Latte, Messinian Spa

Αυτό το ελαφρύ, ξηρό λάδι σώματος διαθέτει ένα σούπερ χριστουγεννιάτικο άρωμα που θα ανυψώσει τις αισθήσεις σου, θα δώσει στο δέρμα λάμψη και θα βελτιώσει την υφή και την ελαστικότητά του. Περιέχει ΠΟΠ ελαιόλαδο Καλαμάτας, έλαιο βερίκοκου, αμυγδαλέλαιο, έλαιο αργκάν και λαμπυρίζουσα σκόνη, συστατικά τα οποία θρέφουν, ενυδατώνουν, απαλύνουν και φωτίζουν την επιδερμίδα. Απορροφάται εύκολα και είναι μη λιπαρό.

Dry Body Oil, Mastic Spa

Dry Body Oil, Mastic Spa

Ξηρό λάδι σώματος για καθημερινή χρήση που χάρη στα φυσικά συστατικά του χαρίζει βαθιά ενυδάτωση, θρέψη και διακριτική λάμψη. Aφήνει ελαφριά γυαλάδα, αφού εγχέεται με ένα πλούσιο μίγμα από πολύτιμα έλαια, όπως το Mastic Oil και το Almond Oil. Η φόρμουλά του είναι ενισχυμένη με ορυκτά glitters, δημιουργώντας ένα σπινθηροβόλο αποτέλεσμα στο σώμα.

Huile Prodigieuse - Ιριδιζον Ξηρό Λάδι για Πρόσωπο-Σώμα-Μαλλιά, Nuxe

Huile Prodigieuse - Ιριδιζον Ξηρό Λάδι για Πρόσωπο-Σώμα-Μαλλιά, Nuxe

Το best seller ξηρό λάδι περιποίησης ενυδατώνει, θρέφει και προστατεύει πρόσωπο, σώμα και μαλλιά. Με φυτικές ιριδίζουσες πέρλες χαρίζει μία υπέροχη και διακριτική λάμψη στην επιδερμίδα. Πλούσιο σε φυτικά έλαια και βιταμίνη Ε. Χάρη στα 7 πολύτιμα φυτικά ελαία που περιέχει προσφέρει ενυδάτωση, αντιγήρανση, απαλότητα, επιδιόρθωση και θρέψη. Υπέροχο, αισθησιακό άρωμα
 
 

Winter Glow, Laouta

Winter Glow, Laouta

Ξηρό λάδι με πλούσια σύνθεση θρεπτικών ελαίων που ενυδατώνουν το δέρμα δίνοντας μία φυσική περλέ λάμψη. Λαμπερό λάδι με ευχάριστο άρωμα από αιθέριo έλαιo περγαμόντου και άρωμα βανίλια.

Γαζία Body Oil, Laouta

Γαζία Body Oil, Laouta

Το έλαιο σώματος "Γαζία" είναι εμπλουτισμένο με φυτικά έλαια και βοτανικά εκχυλίσματα που προσφέρουν βαθιά ενυδάτωση και φυσική λάμψη στην επιδερμίδα. Οι φλοράλ αρωματικές νότες του και το χρυσωπό αποτέλεσμα που χαρίζει στο δέρμα φέρνουν αναμνήσεις μιας παλιάς Αθήνας.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ