Follow us

Νεανική επιδερμίδα χωρίς botox | Ο παράδοξος τρόπος που η Κατερίνα Καραβάτου επιλέγει κρέμες προσώπου

Το μυστικό της για νεανική επιδερμίδα ακόμα και χωρίς αισθητικές επεμβάσεις.

Κατερίνα Καραβάτου Instagram

Μετά τα 40 οι περισσότερες γυναίκες έχουν κατασταλάξει στο τι προϊόντα περιποίησης ταιριάζουν στην επιδερμίδα τους και συνήθως εμμένουν σε ένα brand ή έστω ένα τύπο προϊόντων. Όχι όμως η Κατερίνα Καραβάτου, η οποία πιστεύει πως οφείλει τη λαμπερή, νεανική όψη της στους skincare πειραματισμούς της.

Μαρία Ηλιάκη | Η μάσκαρα που φορά κάθε μέρα χαρίζει 14 φορές περισσότερο όγκο με ένα πέρασμα

Όπως μας αποκαλύπτει η ίδια, δεν έχει επέμβει ποτέ αισθητικά στο πρόσωπό της. "Λόγω ενός ιατρικού θέματος, δεν μπορώ να κάνω ούτε botox, ούτε τίποτα", εξηγεί. Αυτός είναι ο λόγος που για τη διατήρηση της νεανικής όψης της επιδερμίδας της επενδύει στην περιποίησή της.

"Η μητέρα μου φορούσε αποκλειστικά κρέμες του οίκου Helena Rubinstein. Εμένα ωστόσο μου αρέσει να αλλάζω διαρκώς κρέμες. Συχνά μάλιστα φοράω πολλές μαζί", λέει.

Κατερίνα Καραβάτου | Το ένα και μοναδικό άρωμα που φοράει όλη της τη ζωή

Όπως μας εξηγεί, το μυστικό της είναι ότι δεν δίνει ιδιαίτερη βάση σε όσα γράφουν οι ετικέτες των προϊόντων περιποίησης. Αντίθετα, χρησιμοποιεί κρέμες ακόμα και για νεότερες ή μεγαλύτερες ηλικίες. Αυτό που την απασχολεί είναι να της αρέσει η υφή του προϊόντος και να καλύπτει τις ανάγκες του δέρματός της.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ