Follow us

Τα value for money καλλυντικά που αξίζει να κάνεις δικά σου στις χειμερινές εκπτώσεις

Η DUST+CREAM λανσάρει το "Καλάθι της Ομορφιάς" με ασυναγώνιστες προσφορές σε μια μεγάλη ποικιλία καλλυντικών.

MissBloom TEAM
makeup Splash News / Ideal Image

Κάθε φορά που αναζητάμε ποιοτικά καλλυντικά σε προσιτές τιμές, η DUST+CREAM είναι το πρώτο brand που μας έρχεται στο μυαλό και στο οποίο είμαστε σίγουρες ότι θα βρούμε ό, τι ψάχνουμε. Και κυρίως, ξέρουμε ότι θα βρούμε προϊόντα μακιγιάζ αλλά και προϊόντα περιποίησης σώματος με άψογη ποιότητα αλλά και σε συσκευασίες που σε κάνουν να μην ξέρεις τι να πρωτοδιαλέξεις.

Η αμιγώς ελληνική αλυσίδα καταστημάτων καλλυντικών, που βρίσκεται πλέον σε όλη την Ελλάδα, καθώς και στην Κύπρο, μόλις ανακοίνωσε ότι λανσάρει από σήμερα, 9 Ιανουαρίου, το "Καλάθι της Ομορφιάς", γεμάτο μοναδικές προσφορές σε μια απίστευτη ποικιλία από προϊόντα μακιγιάζ και καθημερινής περιποίησης.

Τι σημαίνει αυτό πρακτικά; Ότι τόσο στα φυσικά καταστήματα όσο και online, θα βρεις υπέροχα προϊόντα μακιγιάζ με έκπτωση έως και -30%, προϊόντα men’s care έως -20%, μεθυστικά αρώματα έως -20%, προϊόντα περιποίησης προσώπου έως -30%, βερνίκια νυχιών έως -30%, καθώς και προϊόντα περιποίησης σώματος έως -20%.

Τα value for money καλλυντικά που αξίζει να κάνεις δικά σου στις χειμερινές εκπτώσεις

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις τελικές τιμές των προϊόντων αλλά και όλα τα καλλυντικά που προσφέρονται σε έκτπωση, μπορείς να βρεις στο dustandcream.gr. Πρόλαβε αυτές τις ασυναγώνιστες τιμές μέχρι και τις 28 Φεβρουαρίου!

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ