Follow us

Το πιο hot χρώμα νυχιών για τον χειμώνα του '23 δεν είναι αυτό που περίμενες

Το απρόσμενο, χειμωνιάτικο χρώμα νυχιών που κολακεύει απόλυτα (και) τα κοντά νύχια.

nails Splash News / Ideal Image

Η νέα χρονιά επιφυλάσσει, όπως πάντα, νέες τάσεις στα χρώματα νυχιών, μαλλιών και μακιγιάζ, που κατακλύζουν τα feeds μας ήδη από τα τέλη του '22. Ωστόσο, και όσον αφορά πιο συγκεκριμένα το μανικιούρ και τα χρώματα που είναι τα πιο δημοφιλή ανάμεσα τόσο στις trendsetters όσο και στα nail salons, το πιο hot χρώμα του χειμώνα του '23 δεν είναι το αναμενόμενο.

Αυτό το χρώμα είναι η πιο ενδιαφέρουσα και κομψή πρόταση στα νύχια για το '23

Κι ενώ όλες μας θα περιμέναμε ότι οι σκούρες αποχρώσεις όπως το wine red, το deep blue, το σκούρο σοκολατί, ακόμα και το μαύρο, είναι αυτές που θα πρωτοστατούσαν τον φετινό χειμώνα, η πραγματικότητα έρχεται να μας διαψεύσει. Όπως προτείνουν πολλοί δημοφιλείς nail artists, ανάμεσά τους και ο αγαπημένος της JLo, Tom Bachik, το παστέλ κίτρινο (αλλά και άλλοι παστέλ, cute τόνοι) είναι αυτό που επικρατεί πλέον παντού.

Απόδειξη και η Jennifer Lopez που το υιοθέτησε πρώτη το 2023, συνδυάζοντάς το με ένα φλοράλ φόρεμα. Μπορεί να σου κάνει αρκετά ανοιξιάτικο, η αλήθεια όμως είναι ότι πρόκειται για ένα γλυκό χρώμα που είναι παντός καιρού - και εννοείται ότι είναι τέλειο όλες τις εποχές.

Ιδιαίτερα φωτεινό χωρίς να φαντάζει φανταχτερό και υπερβολικό, το παστέλ κίτρινο κολακεύει όλες τις επιδερμίδες και τα σχήματα / μήκη νυχιών ενώ ταιριάζει και με όλα σχεδόν τα ρούχα, είτε μιλάμε για χειμωνιάτικα είτε για πιο ανοιξιάτικα.

Δες κι εδώ:

Φυσικά, το ίδιο ισχύει για τα περισσότερα παστέλ χρώματα όπως το βεραμάν, το ροζ, το γαλάζιο, το εκρού...

Long Bangs | Αυτό είναι το κούρεμα που σμιλεύει και "αδυνατίζει" το πρόσωπο

Note: Μια πολύ ενδιαφέρουσα ιδέα είναι να συνδυάσεις τα παστέλ χρώματα μεταξύ τους, ένα σε κάθε δάχτυλο, όπως παρακάτω:

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ