Follow us

Caramel brown highlights | Οι ανταύγειες που θα σε ανανεώσουν απόλυτα αν είσαι μελαχρινή ή καστανή

Το caramel brown, που είναι και το χρώμα του φετινού φθινοπώρου, κολακεύει απίστευτα τις μελαχρινές και τις καστανές.

Jennifer Lopez Splash News / Ideal Image

Ανταύγειες για μελαχρινές, ίσως ένα από τα πιο tricky projects, που απαιτεί συγκεκριμένες αποχρώσεις για να βγει "σωστό". Αν είσαι μελαχρινή ή καστανή και αναζητάς έναν κομψό τρόπο για να αλλάξεις το χρώμα, χωρίς να κάνεις όμως δραστικές αλλαγές και να αποχωριστείς τη βάση σου, οι ανταύγειες είναι σίγουρα η λύση.

Αποτελούν έναν εύκολο τρόπο για να φρεσκάρεις το χρώμα των μαλλιών σου, ιδίως σε εκείνες τις περιπτώσεις που θες να αποφύγεις πάση θυσία τη βαφή στη ρίζα και σε όλα τα μήκη των μαλλιών. Είναι αλήθεια ότι με τις ανταύγειες τα μαλλιά δεν υφίστανται την ίδια ταλαιπωρία, ενώ αποτελούν την πιο safe οδό για να ανανεώσεις το hair look και και κατ' επέκταση ολόκληρη την εμφάνισή σου. Επιπλέον, φωτίζουν το πρόσωπό σου, χωρίς να φαίνεται ότι έχεις κάνει κάποια αλλαγή. Για την ακρίβεια, αυτό ακριβώς είναι και το προτέρημα των ανταυγειών: Να φρεσκάρουν τα μαλλιά σου και να τα κάνουν να δείχνουν απόλυτα φυσικά. Οι caramel brown highlights, που τις υιοθέτησε πρόσφατα και η Jennifer Lopez, αποτελούν τις ιδανικές ανταύγειες για μελαχρινές και καστανές και έχουν γίνει η νέα μας εμμονή.

Δούκισσα Νομικού | Υιοθέτησε μια από τις πιο hot τάσεις μαλλιών του φθινοπώρου

Πιο συγκεκριμένα, ο Chris Appleton, ο αγαπημένος της hairstylist έκανε για άλλη μια φορά το θαύμα του επιμελούμενος την πλούσια κόμη της Λατίνας σταρ. Οι ανάλαφροι κυματισμοί στα πολύ μακριά, φιλαριστά μαλλιά της είχαν διακριτικές ανταύγειες σε αυτή την πολύ μοντέρνα, caramel brown απόχρωση, που "έσπαγε" τη σκούρα καστανή βάση της.

Το μικρό μυστικό των Γαλλίδων για να μυρίζουν πάντα όμορφα τα μαλλιά τους

Και αυτό ακριβώς το look ήταν που μάς έδωσε όλο το inspo που χρειαζόμασταν για τα looks του φθινοπώρου και του χειμώνα.

Δες τις ιδανικές ανταύγειες για μελαχρινές και καστανές:

Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ