Follow us

Ελένη Μενεγάκη | Υιοθέτησε την πιο hot τάση μακιγιάζ ματιών που ακολουθούν όλες οι fashionistas τώρα

Το κομψό μονοχρωματικό μακιγιάζ σε ροζ τόνους της πάει πολύ.

Ελένη Μενεγάκη Instagram

Αν ένα πράγμα είναι σίγουρο για την Ελένη Μενεγάκη, αυτό είναι ότι γνωρίζει τα πάντα γύρω από το μακιγιάζ αλλά και τι της ταιριάζει περισσότερο. Δεν γινόταν να συμβαίνει διαφορετικά άλλωστε, μιας και η παρουσιάστρια περιτριγυρίζεται τόσα χρόνια από έμπειρες makeup artists, ενώ καθ΄ολη τη διάρκεια της καριέρας της δοκιμάζει αγαπημένα beauty brands αλλά και ό, τι νέο κυκλοφορεί στην ομορφιά.

Monochromatic makeup | Η τάση μακιγιάζ που "κέρδισε" τις stars στις "Χρυσές Σφαίρες" είναι ό, τι πιο hot για το '23

Έτσι, δεν αποτέλεσε έκπληξη το γεγονός ότι υιοθέτησε μια από τις κορυφαίες τάσεις μακιγιάζ του 2023, που φοριέται ήδη από τις διασημότερες influencers και fashionistas του εξωτερικού. Πιο αναλυτικά, η παρουσιάστρια έκανε ένα bold, μονοχρωματικό look, εφαρμόζοντας το ίδιο rosy-pink χρώμα σε όλο το πρόσωπο, από τα χείλη μέχρι τα μήλα και τα μάτια.

Ελένη Μενεγάκη | Το πανεύκολο τρικ μακιγιάζ που υιοθετεί πάντα για πιο νεανικό βλέμμα

Συγκεκριμένα, η Ελένη Μενεγάκη χρησιμοποίησε ένα Barbie-ish pink κραγιόν στα χείλη, καθώς και μια παρόμοια απόχρωση σε μήλα και ζυγωματικά, ενώ για τα βλέφαρα προτίμησε μια φούξιο-ροζ σκιά που έκανε έντονη αντίθεση με το μπλε χρώμα των ματιών της. Η ένταση της σκιάς ήταν αρκετά μεγάλη ενώ εφαρμόστηκε τόσο στα άνω όσο και στα κάτω βλέφαρα, μαζί με αρκετές στρώσεις μάσκαρα.

Τα 5 πανέξυπνα makeup hacks που ακολουθούν όλες οι Γαλλίδες για να δείχνουν νεότερες

Δες το αποτέλεσμα:

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ