Follow us

Μαρία Μπεκατώρου | Το άρωμα πούδρας που έχει πάντα στην τσάντα της

"Mε αυτό το άρωμα νιώθω όμορφα κάθε στιγμή".

Μαρία Μπεκατώρου NDP

Μια από τις πιο ευγενικές παρουσίες στην ελληνική τηλεόραση, η Μαρία Μπεκατώρου, δεν θα μπορούσε παρά να φορά ένα γλυκό κι άκρως θηλυκό άρωμα. Εμείς φυσικά τη ρωτήσαμε ποια είναι η αρωματική δημιουργία που ξεχωρίζει από τη συλλογή της:

Σοφία Φαραζή | Το δροσερό άρωμα που φορά εδώ και χρόνια έχει πολύ μεγάλο φανατικό κοινό

Το αγαπημένο άρωμα της Μαρίας Μπεκατώρου

Όπως μας αποκαλύπτει η ίδια, το αγαπημένο άρωμά της δεν είναι άλλο από εκείνο του δικού της brand, M Cosmetics. Πρόκειται για ένα άρωμα, το οποίο αποπνέει φρεσκάδα και θηλυκότητα και είναι εμπνευσμένο, όπως και όλη η σειρά καλλυντικών M Cosmetics, από τα αρώματα και την ομορφιά της Ελλάδας.

Μαρία Μπεκατώρου | Το άρωμα πούδρας που έχει πάντα στην τσάντα της

"Η πούδρα, η καραμέλα και η γαρδένια, στις νότες καρδιάς, αυτού το μοναδικού αρώματος, με παρασύρουν σε ένα ταξίδι αισθησιακού δυναμισμού, ενώ το κεχριμπάρι και η βανίλια αφήνουν μια εκλεπτυσμένη ζεστή αίσθηση καθώς αγκαλιάζουν το δέρμα μου", λέει η ίδια μιλώντας για τους λόγους που το ξεχωρίζει. "Mε αυτό το άρωμα νιώθω όμορφα κάθε στιγμή αφήνοντας το να γίνει κομμάτι του εαυτού μου", προσθέτει.

Ευγενία Σαμαρά | Τα 3 δροσερά αρώματα που φορά εδώ και χρόνια

Στις νότες κορυφής πρωταγωνιστούν φρουτώδεις αρωματικές συμφωνίες όπως το φραγκοστάφυλο, το πράσινο μήλο και το δαμάσκηνο. Στις νότες καρδιάς η πούδρα, η καραμέλα και η γαρδένια κλέβουν την παράσταση και παρασύρουν σε ένα ταξίδι αισθησιακού δυναμισμού. Το κεχριμπάρι, οι σπόροι τόνκα και η γλυκιά βανίλια στη βάση του χαρίζουν μια ακαταμάχητη "ζεστασιά".

Ζέτα Δούκα | Το κομψό άρωμα που φορά εδώ και τουλάχιστον 10 χρόνια

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ