Follow us

H Χριστίνα Σούζη έβαλε extensions και είναι πραγματικά αγνώριστη

Η μετεωρολόγος μάκρυνε τα μαλλιά της ανανεώνοντας πλήρως την εικόνα της.

MissBloom TEAM
Χριστίνα Σούζη NDP

Μία τεράστια αλλαγή φαίνεται πως αποφάσισε να κάνει στην εμφάνισή της, ύστερα από πολλά χρόνια, η Χριστίνα Σούζη. Η γνωστή μετεωρολόγος, αν και δεν φαίνεται να αγαπά ιδιαίτερα τις αλλαγές, υιοθέτησε ένα ολοκαίνουργιο hair look.

Beauty editor's picks | 5 overnight hair masks για να ξυπνάς με τα πιο λαμπερά μαλλιά ever

Πιο αναλυτικά, όπως είδαμε χθες μέσα από τα social media, η Χριστίνα Σούζη αφέθηκε στα χέρια του κομμωτή της, και άλλαξε το κούρεμά της με τον πιο ανατρεπτικό τρόπο. Συγκεκριμένα, η μετεωρολόγος αποφάσισε να μακρύνει τα μαλλιά της προσθέτοντας extensions. Ο κομμωτής της μοιράστηκε μερικές φωτογραφίες από τη διαδικασία της προσθήκης των μαλλιών ενώ η μετεωρολόγος του ΣΚΑΪ αποκάλυψε την εντυπωσιακή αυτή αλλαγή στους followers της μέσω των stories της.

Όπως φαίνεται και από τις παραπάνω φωτογραφίες, η Χριστίνα Σούζη μοιάζει πλέον αγνώριστη ενώ η εν λόγω αλλαγή ανανέωσε στο έπακρον την εμφάνισή της αλλά και το στιλ της.

Αν θέλεις κι εσύ να μακρύνεις άμεσα τα μαλλιά σου, προτείνουμε να δοκιμάσεις τα extensions της Great Lengths από 100% φυσική τρίχα, που θα σου χαρίσουν όλο τον όγκο και το μήκος που θες.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ