Follow us

Ελένη Μενεγάκη | Το απρόσμενο makeup look που δίχασε τους fans της

Το μακιγιάζ ματιών της προκάλεσε διάφορες αντιδράσεις.

MissBloom TEAM
Ελένη Μενεγάκη Instagram @elenimenegaki

Δεν είναι λίγες οι φορές που η Ελένη Μενεγάκη μάς έχει εμπνεύσει με το μακιγιάζ της, και πιο συγκεκριμένα, με το φυσικό μακιγιάζ ματιών. Η παρουσιάστρια ξέρει πώς να αναδεικνύει τα καταγάλανα, μεγάλα μάτια της ενώ χρησιμοποιεί σχεδόν κάθε φορά ένα πολύ χρήσιμο makeup hack για να τα κάνει να δείχνουν ακόμα πιο μεγάλα, φωτεινά και ξεκούραστα.

Ελένη Μενεγάκη | Το πανεύκολο τρικ μακιγιάζ που υιοθετεί πάντα για πιο νεανικό βλέμμα

Αυτή τη φορά ωστόσο η Ελένη Μενεγάκη έκανε ένα bold μακιγιάζ ματιών, που όμως προβλημάτισε τους ακολούθους της. Πιο συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια εφάρμοσε μια πολύ σκούρα, σχεδόν μαύρη σκιά σε όλο το βλέφαρο, με μια υποψία ροζ σκιάς στις άκρες, δημιουργώντας ένα εξαιρετικά σκούρο smokey eye look. Το αποτέλεσμα ήταν να κάνει μεν μεγάλη αντίθεση με τα μπλε μάτια και τη λευκή επιδερμίδα της, να δείχνει δε εξαιρετικά "σκοτεινό" πάνω της και να την κρύβει.

Ελένη Μενεγάκη | Υιοθέτησε την πιο hot τάση μακιγιάζ ματιών που ακολουθούν όλες οι fashionistas τώρα

Δες το look:


Φυσικά, η εμφάνισή της δεν πέρασε απαρατήρητη ούτε από τους διαδικτυακούς της φίλους, που έσπευσαν να σχολιάσουν το μακιγιάζ ματιών της στα comments. Μάλιστα, φαίνεται ότι οι fans της διχάστηκαν πραγματικά, με τους περισσότερους να σχολιάζουν ότι "το μακιγιάζ είναι χάλια", ότι "τα μάτια της δείχνουν δρακουλίστικα", ότι "με αυτή τη σκιά είναι σαν βρικόλακας" και άλλα παρεμφερή. Φυσικά, υπήρξαν και αυτοί που την αποθέωσαν, σχολιάζοντας ότι είναι πανέμορφη με ό, τι κι αν φορέσει.

Εμείς θεωρούμε ότι το smokey eye look είναι ένα στιλ παντός καιρού και κολακεύει όλες τις γυναίκες. Το look της Ελένης Μενεγάκη ήταν μεν μέσα στις τάσεις, με τους τόνους του καφέ και του γκρι ωστόσο να της ταιριάζουν ακόμα περισσότερο.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ