Follow us

5+1 beauty items με άρωμα λεβάντας για να καταπολεμήσεις το καθημερινό stress

Το άρωμα λεβάντας χαρίζει απόλυτη ηρεμία και χαλάρωση πριν τον ύπνο.

Miranda Kerr Instagram

Πόσες φορές δεν ακούμε για το πόσο ωφέλιμο είναι το άρωμα της λεβάντας σε ό, τι αφορά την ηρεμία και τη χαλάρωση, με εξαιρετικές ιδιότητες στην αντιμετώπιση των πονοκεφάλων και της αϋπνίας, μεταξύ άλλων; Εξ ου και έχουν δημιουργηθεί άπειρα beauty items, από αρώματα και body mists μέχρι pillow mists, αφρόλουτρα και κρέμες σώματος που περιέχουν την χαρακτηριστική μυρωδιά της λεβάντας, και που βοηθούν ιδιαίτερα στη μείωση του άγχους και της υπερέντασης με απώτερο στόχο έναν ανενόχλητο ύπνο κάθε βράδυ.

3 + 1 περιζήτητα pillow mists για απόλυτη ηρεμία και χαλάρωση πριν τον ύπνο

Εξάλλου, ο όρος "beauty sleep", που επίσης ακούμε συχνά, δεν αναφέρεται τυχαία στον ύπνο, μιας και αυτός είναι εξαιρετικά ωφέλιμος όχι μόνο για την υγεία μας αλλά και για μια ξεκούραστη και φρέσκια επιδερμίδα. Γιατί beauty sleep; Γιατί ένας πολύωρος και ανενόχλητος ύπνος δρα πολλές φορές τόσο ευεργετικά που μπορεί να αντικαταστήσει και την ακριβότερη κρέμα.

Αν λοιπόν αναζητάς έναν εύκολο και φυσικό τρόπο για να χαλαρώσεις κάθε βράδυ, να αποφορτιστείς από την πίεση και ένταση μιας δύσκολης μέρας και να διώξεις το stress και τη νευρικότητα, σού έχουμε νέα: μπορείς να δοκιμάσεις να εντάξεις στη νυχτερινή ρουτίνα περιποίησης κάποια προϊόντα με άρωμα λεβάντας, που πραγματικά θα σε ωφελήσουν.

Το ύπουλο σημάδι που δείχνει ότι ίσως η επιδερμίδα σου γερνάει (πρόωρα)

Είτε πρόκειται για αφρόλουτρα, κρέμες σώματος, ελαφριά body mists ή pillow mists που θα ψεκάζεις στο μαξιλάρι σου, σού εγγυώμαστε ότι θα δεις διαφορά στη διάθεσή σου.

Δες παρακάτω τα 5+1 προϊόντα με άρωμα λεβάντας που δοκιμάσαμε και λατρέψαμε:

Λάδι Σώματος με Άρωμα Λεβάντα, KORRES

Λάδι Σώματος με Άρωμα Λεβάντα, KORRES

Roll-on σώματος με άρωμα λεβάντας, ειδικά σχεδιασμένο με την τεχνολογία Aromadream και εμπλουτισμένο με ελληνικό εκχύλισμα Λεβάντας.

Λεβάντα Γαλάκτωμα Σώματος, KORRES

Λεβάντα Γαλάκτωμα Σώματος, KORRES

Γαλάκτωμα σώματος με άρωμα λεβάντα, ειδικά σχεδιασμένο με την τεχνολογία Aromadream και εμπλουτισμένο με ελληνικό εκχύλισμα Λεβάντας. Ενισχύει την ενυδάτωση και την ελαστικότητα της επιδερμίδας, προσφέροντας αίσθηση ηρεμίας και χαλάρωσης πριν τον ύπνο.

Dream-y mist, Pixi

Dream-y mist, Pixi

Σπρέι πολλαπλών χρήσεων εμπλουτισμένο με φυσικά αρωματικά εκχυλίσματα, που είναι γνωστά για τις καταπραϋντικές και ηρεμιστικές ιδιότητές τους.
Είναι εμπλουτισμένο με υγροποιητικούς και αντιοξειδωτικούς παράγοντες για ανανέωση της επιδερμίδας, και μπορεί να ψεκαστεί στην επιδερμίδα κατά τη διάρκεια της ρουτίνας περιποίησης ή στο μαξιλάρι για απόλυτη χαλάρωση.

L'Occitane Cocoon of Serenity Relaxing Pillow Mist, L'Occitane

L'Occitane Cocoon of Serenity Relaxing Pillow Mist, L'Occitane

Με 100% φυσικό άρωμα, το Relaxing Pillow Mist είναι ένα αποτελεσματικό σπρέι αιθέριων ελαίων, ικανό να δημιουργεί μια χαλαρωτική αίσθηση, ευνοώντας έναν ξεκούραστο ύπνο όλη νύχτα.
Η σύνθεσή του περιλαμβάνει νότες από αιθέριο έλαιο Petit Grain, λεβάντα, γεράνι, περγαμόντο, πορτοκάλι και τριαντάφυλλο.

Facial Spray With Aloe, Chamomile And Lavender, Mario Badescu

Facial Spray With Aloe, Chamomile And Lavender, Mario Badescu

Face mist με μία σύνθεση αναζωογονητικών φυτών και βιταμίνης C, λεβάντα, αλόη και χαμολήλι για απόλυτη αναζωογόνηση και φρεσκάδα.

Perfecting Face Cream, aegli cosmetics

Perfecting Face Cream, aegli cosmetics

Κρέμα προσώπου ημέρας και νύχτας με ανάλαφρη υφή και οργανικά πιστοποιημένα λειτουργικά συστατικά που προλαμβάνουν τα σημάδια γήρανσης και τις ατέλειες για ορατά αψεγάδιαστη επιδερμίδα.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ