Follow us

Η Βάσια Κωσταρά υιοθέτησε το μανικιούρ που αναδεικνύει όσο κανένα άλλο τα άκρα

Τα lip gloss nails είναι η τάση που θα βλέπεις παντού τους επόμενους μήνες.

Βάσια Κωσταρά Instagram

Στην Ελβετία βρίσκεται αυτήν την στιγμή η Βάσια Κωσταρά προσφέροντας στους ακόλουθούς της στο Instagram άπλετη στιλιστική έμπνευση με θέα το χιονισμένο τοπίο. Εμείς σαν γνωστές beauty enthusiasts αν κι εκτιμούμε το στιλ της, δεν μπορέσαμε παρά να εστιάσουμε στο κομψό μανικιούρ που επέλεξε για τη χειμερινή απόδρασή της.

Η Τόνια Σωτηροπούλου έβαψε τα νύχια της στο χρώμα που έχει γίνει ανάρπαστο σε όλα τα nail salons παγκοσμίως

Η σχεδιάστρια για μία ακόμα φορά επέλεξε ένα οβάλ σχήμα για τα νύχια της, ενώ τα έβαψε με το χρώμα, που δεν φεύγει ποτέ από τη μόδα. Ο λόγος φυσικά για το nude, το οποίο σε συνδυασμό με το σχήμα το εν λόγω σχήμα νυχιών, αναδεικνύει υπέροχα τα άκρα, κάνοντάς τα να δείχνουν πιο αδύνατα και μακριά.

Με άλλα λόγια η Βάσια Κωσταρά υιοθέτησε το λεγόμενο lip gloss nail trend. Αν και το εν λόγω μανικιούρ με μια πρώτη ματιά μοιάζει αρκετά με τα glazed donut nails των προηγούμενων μηνών, στη πραγματικότητα διαφέρουν σημαντικά αφού εδώ δεν έχουμε chrome, αλλά ultra glossy φινίρισμα. Αν και το όνομα είναι παραπλανητικό, δεν χρησιμοποιείται κάποιο lip gloss για το εν λόγω μανικιούρ. Το λαμπερό αποτέλεσμα και το χρώμα του ωστόσο το κάνουν να θυμίζει ένα κλασικό gloss χειλιών.

Βάσια Κωσταρά | Το άρωμα καθαριότητας που φορά εδώ και 20 χρόνια

Fun Fact! Την τάση των lip gloss nails υιοθέτησε πριν μερικές μέρες και η Jennifer Lopez, αποδεικνύοντας πως ταιριάζει εξαιρετικά ακόμα και σε κοντά νύχια.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ