Follow us

3 -ακόμα- πολύ συχνά skincare λάθη που σε κάνουν να ξοδεύεις χωρίς λόγο χρήματα

Ίσως δεν έχεις ιδέα πως τα κάνεις κι εσύ.

Beauty skincare Istock Photo

Πριν μερικές μέρες σου αποκαλύψαμε τα τρία πιο συχνά λάθη, που πολλές γυναίκες κάνουν κατά τη διάρκεια της skincare ρουτίνας τους, ξοδεύοντας κατ' αυτόν τον τρόπο χρήματα χωρίς λόγο. Σήμερα θα προσθέσουμε τρία ακόμα σε αυτή τη λίστα:

Τα 5 χειρότερα καλλυντικά που έχεις στο νεσεσέρ σου αυτήν την στιγμή

1. Δεν εφαρμόζεις τα προϊόντα περιποίησης με τη σωστή σειρά

Τι ξεχωρίζει μια απλή skincare ρουτίνα από μία εξαιρετική; Η σωστή σειρά εφαρμογής των skincare προϊόντων φυσικά, η οποία θα μεγιστοποιήσει τις ευεργετικές τους ιδιότητες και θα τα κάνει να δράσουν στο έπακρον. Ποια είναι λοιπόν αυτή η σειρά; Τονωτική λοσιόν, ορός, κρέμα ματιών, κρέμα προσώπου, αντηλιακό.

Director's Note: Αν εφαρμόσεις τον ορό πριν την κρέμα, η σύνθεσή του δεν θα μπορέσει να τη διαπεράσει και να απορροφηθεί πλήρως από την επιδερμίδα, με αποτέλεσμα να τον χρησιμοποιείς τζάμπα.

2. Χρησιμοποιείς υπερβολικά μεγάλη ποσότητα κρέμας

Τι στοίχημα πας ότι χρησιμοποιείς μεγαλύτερη ποσότητα προϊόντων από αυτή που η επιδερμίδα σου χρειάζεται στην πραγματικότητα; FYI ένα πάτημα της αντλίας από το καθαριστικό είναι αρκετό, ενώ το ίδιο ισχύει για τρεις σταγόνες ορού, ποσότητα ίση με ένα μπιζέλι από την κρέμα ματιών, ποσότητα ίση με ένα bluberry από την κρέμα προσώπου και ένα κουταλάκι του γλυκού από το αντηλιακό.

Οι 5 καλύτεροι οροί προσώπου με βιταμίνη C που θα βρεις στο φαρμακείο της γειτονιάς σου

3. Δοκιμάζεις συνεχώς διαφορετικά προϊόντα περιποίησης

Πέρα από το προφανές, ότι δηλαδή αγοράζοντας διαρκώς νέα προϊόντα, ξοδεύεις πολλά χρήματα, δεν τους δίνεις χρόνο να δείξουν τις σπουδαίες ευεργετικές τους ιδιότητες στην επιδερμίδα σου. Έτσι ούτε μπορείς να απολαύσεις τους "καρπούς" των skincare "κόπων" σου, αλλά ούτε και να ξέρεις στην πραγματικότητα ποιο προϊόν βοήθησε την επιδερμίδα σου ή ποιο σού προκάλεσε ερεθισμό, ακμή ή ερυθρότητα.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ