Follow us

Lip Gloss Nails | Η Τόνια Σωτηροπούλου υιοθέτησε τη νέα μεγάλη τάση στα νύχια

Είναι super low-maintenance και κολακεύει υπέροχα τα άκρα.

Τόνια Σωτηροπούλου Instagram

Αν ρίξεις μια ματιά στο προφίλ της Τόνιας Σωτηροπούλου στο Instagram, θα καταλάβεις γρήγορα πως το αγαπημένο της χρώμα νυχιών -το χειμώνα τουλάχιστον- είναι το κλασικό μπορντό. Τώρα ωστόσο αποφάσισε να κάνει τη διαφορά, καθώς ένα νέο nail trend φαίνεται πως της κέντρισε το ενδιαφέρον.

Μαρίνα Βερνίκου | Το μοναδικό άρωμα που φορά απ' όταν πήγαινε στο πανεπιστήμιο

Lip Gloss Nails | Η Τόνια Σωτηροπούλου υιοθέτησε τη νέα μεγάλη τάση στα νύχια

Ο λόγος για το lip gloss nail trend, δηλαδή το μανικιούρ σε ανοιχτόχρωμο -σχεδόν διάφανο- ροζ χρώμα με ultra glossy φινίρισμα. Εκτός από in fashion, το εν λόγω μανικιούρ είναι και εξαιρετικά κολακευτικό, αφού αναδεικνύει τα άκρα, κάνοντάς τα να δείχνουν πιο λεπτά κι αδύνατα.

Αν και με μια πρώτη ματιά τα lip gloss nails φαίνεται να μοιάζουν με τα glazed donut nails, που λατρεύτηκαν όσο κανένα άλλο μανικιούρ το 2022, στην πραγματικότητα είναι τελείως διαφορετικά. Αντί για chrome, έχουν ultra glossy φινίρισμα, που κάνει το τελικό αποτέλεσμα να δείχνει natural και clean.

Είναι ιδανικό για εσένα που αγαπάς τα μίνιμαλ και τα low-maintenance μανικιούρ, αλλά και για εσένα που δεν θέλεις να σκέφτεσαι διαρκώς αν το nail look σου ταιριάζει με το outfit σου.

Ένα παρόμοιο μανικιούρ υιοθέτησε πριν μερικές μέρες και η Βάσια Κωσταρά, ενώ φανατική θαυμάστρια της τάσης είναι και η Jennifer Lopez, η οποία συνδύασε τα lip gloss nails με glitter french tips.

Η Victoria Beckham υιοθέτησε μία από τις ανερχόμενες τάσεις στα μαλλιά

Ακολουθούν μερικά ακόμα παραδείγματα lip gloss nails για να δείξεις στην manicurist σου την επόμενη φορά που θα πας στο nail salon:

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ