Follow us

Μαρία Ολυμπία | Το αστρονομικό ποσό που ξοδεύει για την πολυτελή beauty ρουτίνα της

Μάθαμε τα χρήματα που διαθέτει η εγγονή του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου για μαλλιά, φρύδια και θεραπείες προσώπου.

Η Μαρία Ολυμπία Γλύξμπουργκ είναι η επιτομή της θηλυκότητας με cutout φόρεμα Splash News/ Ideal Images

Η κόρη της Marie Chantal και του Παύλου Γλύξμπουργκ είναι ξεκάθαρα ένα κορίτσι με επιρροή: καταφέρνει να συγκεντρώνει όλα τα βλέμματα πάνω της σε κάθε εμφάνιση που πραγματοποιεί, με τις περισσότερες γυναίκες να θέλουν να αντιγράψουν τα ευφάνταστα και κομψά looks της. Με 285 χιλιάδες ακολούθους στο Instagram - που ολοένα και αυξάνονται - δεν θεωρείται τυχαία μία από τις πιο πετυχημένες fashionistas - influencers. Μάλιστα, τα τελευταία χρόνια η 26χρονη έχει κατακτήσει (και) τον χώρο της μόδας, δουλεύοντας ταυτόχρονα και ως μοντέλο και εκπροσωπώντας τα πιο πολυτελή fashion houses.

Μαρία Ολυμπία | Η συμβουλή ομορφιάς που της έδωσε η μητέρα της, Marie-Chantal

Πώς καταφέρνει να δείχνει πάντοτε τόσο περιποιημένη, φρέσκια και δροσερή; Εκτός από το νεαρό της ηλικίας της, η ίδια η Μαρία Ολυμπία έχει δηλώσει πολλές φορές ότι προσέχει πολύ την καθημερινή beauty ρουτίνα της, μιας και είναι προαπαιτούμενο για τη δουλειά της ως μοντέλο.

Πιο αναλυτικά, και σύμφωνα με τα λεγόμενα της ίδιας σε διάφορες συνεντεύξεις που δίνει κατά καιρούς αλλά και το λεπτομερές ρεπορτάζ του "Happy Day", η πολυτελής ρουτίνα ομορφιάς της περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, χτένισμα, κούρεμα και βαφή σε δύο από τα πιο γνωστά κομμωτήρια του Λονδίνου. Συγκεκριμένα, η Μαρία Ολυμπία εμπιστεύεται τα μαλλιά της αποκλειστικά και μόνο στον Cristiano, ο οποίος τη γνωρίζει από 8 ετών - μιας και ήταν ο ίδιος expert που χτένιζε και τη μητέρα της, Marie Chantal. Έτσι, δεν διστάζει να πληρώσει 220 ευρώ για ένα κούρεμα ενώ για τη βαφή, πηγαίνει στο κομμωτήριο Josh Wood, το οποίο χρεώνει 225 ευρώ.

Επιπλέον, για τα φρύδια της εμπιστεύεται μόνο το Anastasia Beverly Hills όποτε επισκέπτεται το Λος Άντζελες μια φορά το χρόνο, όπου ξοδεύει περίπου 55 ευρώ για καθαρισμό και σχήμα.

Όσο για τις βλεφαρίδες, δηλώνει λάτρις των lash extensions οπότε ξοδεύει περίπου 380 ευρώ στο JJ Eyelashes που βρίσκεται στη Νέα Υόρκη.

Τέλος, η Μαρία Ολυμπία προσέχει ιδιαίτερα την επιδερμίδα της κάνοντας διάφορες θεραπείες προσώπου (face massage, facials, μεσοθεραπείες κλπ) στο Four Seasons, κάθε μία εκ των οποίων κοστίζει 520 ευρώ. Μάλιστα, απαιτείται ένα πακέτο 12 συνεδριών για να δει κανείς αποτέλεσμα, πράγμα που ανεβάζει τον λογαριασμό στα 6.240 ευρώ.

5 κινήσεις ματ για να δείχνεις φρέσκια κάθε πρωί χωρίς ίχνος μακιγιάζ

Σύνολο; Η εγγονή του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου ξοδεύει το αστρονομικό ποσό των 7.120 ευρώ για όλες τις προαναφερθείσες υπηρεσίες.

Δες και το λεπτομερές ρεπορτάζ:

Μαρία Ολυμπία | Το αστρονομικό ποσό που ξοδεύει για την πολυτελή beauty ρουτίνα της

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ