Follow us

Η Δούκισσα Νομικού βρήκε τα "έξυπνα" eye patches που σου γλιτώνουν χρήματα

Η πιο sustainable, money-saving επιλογή που μπορείς να κάνεις.

Δούκισσα Νομικού NDP

Η Δούκισσα Νομικού είναι skintellectual κι αυτό φάνηκε ξεκάθαρα σε ένα από τα stories που ανέβασε στο Instagram μέσα στο Σαββατοκύριακο. Το μοντέλο έβγαλε μια mirror selfie μέσα από την εντυπωσιακή walking wardrobe της θέλοντας να δείξει στους ακόλουθούς της πως περνά το Σαββατόβραδό της κάνοντας skincare.

Το αγαπημένο concealer της Μαίρης Συνατσάκη γίνεται -δικαίως- διαρκώς sold out

"Σάββατο βράδυ. Δεν ετοιμάζομαι για να βγω. Ετοιμάζομαι για να κοιμηθώ", έγραψε πάνω στη φωτογραφία της. Εμείς δεν μπορέσαμε παρά να εστιάσουμε στα eye patches τα οποία φορά. Αν και με μια πρώτη ματιά, μοιάζουν με κλασικές μάσκες ματιών, στην πραγματικότητα κάθε άλλο παρά κλασικές δεν είναι αφού αποτελούν τη νέα πρόταση στο χώρο του sustainable beauty.

Η Δούκισσα Νομικού βρήκε τα "έξυπνα" eye patches που σου γλιτώνουν χρήματα

Πρόκειται για τα Reusable Eye Masks του ελληνικού brand Love & Strife, τα οποία είναι κατασκευασμένα από 100% σιλικόνη και τα οποία μπορούν να χρησιμοποιηθούν αμέτρητες φορές, γλιτώνοντάς σου έτσι χρήματα.

patches

Αφού εφαρμόσεις τον ορό ή την κρέμα ματιών, τα εφαρμόζεις στην περιοχή κι αυτά λειτουργούν σαν ασπίδα προστασίας, "κλειδώνοντας" την υγρασία και βοηθώντας το προϊόν να απορροφηθεί καλύτερα από την επιδερμίδα. Μετά από κάθε χρήση απλά πλένεις τα eye patches και είναι έτοιμα να τα χρησιμοποιήσεις ξανά. Τέλειο;

Αν πάλι προτιμάς την ευκολία των κλασικών eye patches, που ξέρεις κι αγαπάς, ρίξε μια ματιά εδώ για τις αγαπημένες μας επιλογές.

Η Βάσια Κωσταρά επιβεβαίωσε την επιστροφή του πιο πρακτικού αξεσουάρ μαλλιών των '90s

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ