Follow us

Μανικιούρ στο σπίτι | Ο πιο εγγυημένος τρόπος για να κάνεις πιο ενδιαφέροντα τα νύχια σου σε ελάχιστα λεπτά

Δημιούργησε μόνη σου τα πιο trendy nails που λατρεύουν όλες οι beauty addicts τώρα.

Chiara Ferragni Splash News / Ideal Image

Το μανικιούρ στο σπίτι, πέρα από μια εύκολη λύση όταν δεν προλαβαίνεις να κλείσεις ραντεβού στο nail salon, είναι και μια πολύ δημιουργική διαδικασία που ορισμένες γυναίκες απολαμβάνουν να κάνουν στον ελεύθερο χρόνο τους. Και το γεγονός ότι δεν έχεις, πιθανόν, γνώσεις nail artist ή όλα τα απαραίτητα σύνεργα για να κάνεις τα ευφάνταστα νύχια που χαζεύεις στα social media, δεν σημαίνει ότι το αποτέλεσμα θα βγει μονότονο ή βαρετό.

Απεναντίας, υπάρχει ένας πανεύκολος τρόπος για να "ζωντανέψεις" ακόμα και το πιο κλασικό χρώμα νυχιών, και μπορείς να το πετύχεις σε ελάχιστα λεπτά, με ένα μόλις προϊόν.

Glass lips | Η νέα τάση μακιγιάζ που κάνει τα χείλη να δείχνουν σούπερ λαμπερά και σαρκώδη

Πρόκειται για ένα έξυπνο hack που σου επιτρέπει να προσθέσεις λάμψη στο απλό χρώμα που ήδη έχεις, με τη βοήθεια ενός shimmery βερνικιού.

Όλα τα βήματα για να το πετύχεις:

Θα χρειαστείς είναι ένα base coat, ένα βερνίκι με το χρώμα της επιλογής σου, ένα άλλο με διάφανο glitter και ένα top coat.

Πέρασε τα νύχια σου με τη διάφανη βάση έτσι ώστε να τα προστατεύσεις από τις χρωστικές και να μην κιτρινίσουν (είναι ένα βήμα που δεν πρέπει να ξεχνάς ποτέ, ιδίως όταν κάνεις μανικιούρ με έντονα χρώματα που αφήνουν μια ανεπιθύμητη κιτρινίλα στα νύχια όταν τα ξεβάφεις). Στη συνέχεια, βάψε τα νύχια σου με το βερνίκι της επιλογής σου. Μπορείς να διαλέξεις κάποιο κλασικό, χειμωνικάτικο χρώμα όπως το μπορντό, το κόκκινο, το μπλε, το μαύρο ή το σοκολατί ή να προτιμήσεις μια παστέλ απόχρωση που θα είναι must την ερχόμενη άνοιξη. Τα χρώματα που προβλέπουμε ότι θα λατρέψουν όλες την άνοιξη είναι το λιλά, το απαλό ροζ, το εκρού, το ροδακινί, το baby blue και το βεραμάν.

3 must κινήσεις που πρέπει να κάνεις πριν το λούσιμο αν θες λαμπερά μαλλιά όλο υγεία

Τέλος, πέρασε το glitter μανό πάνω από το χρώμα, σε όλη τη βάση του νυχιού. Περίμενε λίγα λεπτά μέχρι να στεγνώσει καλά κι έπειτα πέρασε το top coat για να σταθεροποιήσεις το χρώμα και το αποτέλεσμα γενικά.

Extra tip: Μην παραλείπεις να απλώνεις και το ειδικό λάδι - βερνίκι για τα πετσάκια, που θα ενυδατώσει σε βάθος την επιδερμίδα γύρω από τα νύχια και θα αποτρέψει την εμφάνιση παρωνυχίδων ή την ξηρότητα στην περιοχή, που προκαλεί πετσάκια και άλλα σκασίματα.

Δες μερικά mini tutorials

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ