Follow us

Η Αθηνά Οικονομάκου βρήκε το χτένισμα που "σώζει" κάθε bad hair day

Είναι cute, είναι γρήγορο, είναι εύκολο και σούπερ κολακευτικό.

Αθηνά Οικονομάκου Instagram

Σε όλες μας έχει συμβεί: Το βράδυ αναρωτιέσαι αν πρέπει να λουστείς ή όχι και τελικά αποφασίζεις πως τα μαλλιά σου "αντέχουν" άλλη μία μέρα. Τελικά το πρωί με το που ξυπνήσεις καταλαβαίνεις ότι έκανες μέγα λάθος. Και τώρα τι γίνεται, που τα μαλλιά σου δεν "συνεργάζονται" με τίποτα; Είναι η κατάλληλη στιγμή να υιοθετήσεις το "έξυπνο" χτένισμα της Αθηνάς Οικονομάκου.

Το TikTok μίλησε | Οι ωραιότερες μπούκλες χωρίς θερμότητα γίνονται με ένα κολάν

Σε μία από τις πιο πρόσφατες αναρτήσεις της στο Instagram, η σχεδιάστρια/ηθοποιός ποζάρει έχοντας υιοθετήσει ένα πολύ cute, γρήγορο, εύκολο και πρακτικό χτένισμα. Πιο συγκεκριμένα, έχει αφήσει τα μαλλιά της φυσικά, ενώ έχει δημιουργήσει δύο μικρές πλεξούδες δίπλα από τη χωρίστρα της. Κατ' αυτόν τον τρόπο όχι μόνο ολοκληρώνει το boho look της, αλλά καμουφλάρει μια πιθανή bad hair day χωρίς καν να χρειαστεί να χρησιμοποιήσει θερμότητα.

10 Ελληνίδες TikTokers αποκαλύπτουν τα αγαπημένα τους αρώματα

Director's Note: Για ακόμα περισσότερο όγκο στα μαλλιά, ψέκασε ένα ξηρό σαμπουάν κι αφού το αφήσεις να απορροφήσει την περίσσεια λιπαρότητα στις ρίζες, αφαίρεσε τα υπολείμματα χρησιμοποιώντας το σεσουάρ.

Δες το hair look της:

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ