Follow us

Το TikTok μίλησε | Οι ωραιότερες μπούκλες χωρίς θερμότητα γίνονται με ένα κολάν

Με την τάση να έχει ξεπεράσει τα 240.000.000 προβολές στο TikTok, δεν έχουμε παρά να πιστέψουμε πως αυτή η ιδιαίτερη τεχνική όντως λειτουργεί.

μπούκλες χωρίς θερμότητα Splash News/Ideal Image

Τα hacks που θα δεις στο TikTok είναι πάντα hit or miss. Πρέπει όμως να έχεις ανοιχτούς ορίζοντες γιατί καμιά φορά τα πιο περίεργα tips είναι κι αυτά που είναι τελικά life-changing. Case point, η νέα viral τεχνική για μπούκλες χωρίς θερμότητα χρησιμοποιώντας... ένα κολάν γυμναστικής.

10 Ελληνίδες TikTokers αποκαλύπτουν τα αγαπημένα τους αρώματα

Πώς να φτιάξεις μπούκλες χωρίς θερμότητα χρησιμοποιώντας ένα κολάν

Όσο αποτελεσματικά και να ήταν τα curling bands, που μεσουράνησαν την περασμένη χρονιά, όλες οι beauty enthusiasts συμφωνούσαν πως δεν ήταν ό,τι πιο βολικό κατά τη διάρκεια του ύπνου. Η νέα viral curling τεχνική εκτός από το ότι είναι εξαιρετικά άνετη στον ύπνο, υπόσχεται καλοσχηματισμένες, γεμάτες όγκο μπούκλες, χωρίς θερμότητα, χωρίς φθορά. Score!

5 δοκιμασμένες at home θεραπείες που όντως θα βοηθήσουν τα μαλλιά σου να μακρύνουν

Πώς ακριβώς λειτουργεί όμως; Ξεκίνησε με στεγνά μαλλιά και τοποθέτησε τον καβάλο του κολάν στην κορυφή του κεφαλιού σου, στερεώνοντας το κολάν με ένα claw clip. Στη συνέχεια ξεκίνησε να στριφογυρίζεις τα μισά μαλλιά σου γύρω από το ένα πόδι του κολάν και τα υπόλοιπα γύρω από το άλλο, πάντα με φορά μακριά από το πρόσωπό σου. Μόλις φτάσεις στις άκρες, κάλυψέ τες με το υπολειπόμενο κολάν. Στερέωσε τις άκρες με scrunchies και αφαίρεσε το claw clip. Αναποδογύρισε την ελαστική μέση του κολάν, έτσι ώστε να λειτουργήσει σαν "σκουφάκι", που θα κρατήσει τα twists σου ασφαλή κατά τη διάρκεια του ύπνου.

5 Ελληνίδες celebrities προτείνουν τα πιο cute χτενίσματα για το γυμναστήριο

Το πρωί αφαίρεσε προσεκτικά το κολάν και χτένισε απαλά τα μαλλιά σου έτσι ώστε να αποκαλυφθούν οι γεμάτες όγκο μπούκλες σου. Ψέκασε τα μήκη με λίγο hairspray έτσι ώστε να διατηρηθούν αναλλοίωτες.

Δες τα βίντεο για να καταλάβεις καλύτερα τη διαδικασία:

@eggdressesup not sock curls but LEGGINGS curls ib: @Courtney ♬ Vanille fraise - L'Impératrice
@eggdressesup i’ve perfected the leggings curls now i can rest #overnightcurls #heatlesscurls ♬ Sweet Disposition - The Temper Trap
@hairby.anniebea Taking out my legging curls ✨ I had these in for 3 hrs on slightly damp hair. I posted on my story how they fell after an hour or so 💖 they are definitely curly at first but soften so much in the first hour! #hairtok #haircare #healthyhair #hairtutorial #heatlesscurls #leggingcurls #bigcurls #viralhair ♬ kill bill - 🩻

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ