Follow us

Οι Ελληνίδες celebrities μίλησαν | Αυτό είναι το it αξεσουάρ μαλλιών αυτήν την στιγμή

Θα σε κρατήσει ζεστή (και κομψή) στο κρύο.

Βάσια Κωσταρά Instagram

Πολλά είναι τα αξεσουάρ μαλλιών που φιγουράρουν στη λίστα με τις κορυφαίες τάσεις της σεζόν, αλλά ένα είναι αυτό που έχει ξεχωρίσει στα μάτια των Ελληνίδων celebrities.

Ο λόγος για την κλασική κορδέλα, η οποία μεσουρανούσε τη δεκαετία των '90s και τώρα επέστρεψε στη μόδα ως το πιο πρακτικό και κομψό αξεσουάρ μαλλιών.

Η Αθηνά Οικονομάκου βρήκε το χτένισμα που "σώζει" κάθε bad hair day

Οι Ελληνίδες celebrities την έχουν τιμήσει ιδιαίτερα με την Βάσια Κωσταρά να επιλέγει την κλασική μονόχρωμη εκδοχή της, που καμουφλάρει κάθε bad hair day, την Δανάη Μπάρκα να προτιμά την knotted εκδοχή της που ταιριάζει εξαιρετικά με πιο dressy outfits και την Αθηνά Οικονομάκου και την Κλέλια Ανδιολάτου να προτιμούν πλεκτά headbands, που εκτός από εξαιρετικά chic, είναι και πολύ ζεστά για το κρύο.

Σοφία Καρβέλα | Το αγαπημένο της άρωμα είναι αυτό που εμφανίζεται διαρκώς στο Instagram feed σου

Κάπου εδώ να σου θυμίσουμε ότι η τάση έκανε την εμφάνισή της στο catwalk των shows του περασμένου φθινοπώρου με τον οίκο Miu Miu να τοποθετεί λεπτά headbands χαμηλά στη γραμμή των μαλλιών των μοντέλων του και τον οίκο Heliot Emil να παρουσιάζει πιο φαρδιά headbands σε μαύρο χρώμα, τοποθετημένα στο μέτωπο συγκρατώντας τα bangs των μοντέλων.

Δες τα looks που προτείνουν οι Ελληνίδες celebrities:

Δανάη Μπάρκα

Κλέλια Ανδιολάτου

Οι Ελληνίδες celebrities μίλησαν | Αυτό είναι το it αξεσουάρ μαλλιών αυτήν την στιγμή

Βάσια Κωσταρά

Αθηνά Οικονομάκου

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ