Follow us

Heatless Blowout | Πώς να δημιουργήσεις τους πιο "αφράτους" κυματισμούς στα μαλλιά χωρίς θερμότητα

Το πανεύκολο trend για όγκο και κίνηση στα μαλλιά που κάνει θραύση στο TikTok.

Hair Blowout Splash News/Ideal Image

Μέχρι χθες πιστεύαμε πως για να πετύχουμε τα γεμάτα όγκο blow out hair looks, που λατρεύουν οι celebrities θα πρέπει να έχουμε κάποιο πανάκριβο εργαλείο styling ή έστω master στη χρήση σεσουάρ-στρογγυλής βούρτσας. Λάθος. Τελικά, σύμφωνα με το TikTok χρειαζόμαστε απλά ένα ζευγάρι κάλτσες και ευλύγιστα foam rollers.

Το TikTok μίλησε | Οι ωραιότερες μπούκλες χωρίς θερμότητα γίνονται με ένα κολάν

Αν θέλεις να μειώσεις τη χρήση hot tools για το styling των μαλλιών σου, προκειμένου να τα διατηρήσεις υγιή και λαμπερά, ή αν θέλεις να μειώσεις το χρόνο ετοιμασίας σου το πρωί στο μισό, τότε το νέο viral hair trend στο TikTok είναι ιδανικό για εσένα.

Η TikToker Yesenia Hipolito με το username @yeshipolitoo μοιράστηκε το μυστικό της για heatless blowout, το οποίο όπως είπε, είναι το "απόλυτο game-change". Τι ακριβώς κάνει; Παίρνει μακριά foam rollers, τα οποία τοποθετεί μέσα σε μία κάλτσα κι έπειτα με αυτή τυλίγει τα μισά μαλλιά της με φορά προς τα μπροστά. Στη συνέχεια, επαναλαμβάνει τη διαδικασία για τα υπόλοιπα μαλλιά της με μία δεύτερη κάλτσα. Τέλος, "ασφαλίζει" τα rolls φορώντας ένα μεταξωτό bonnet, δηλαδή σκουφάκι ύπνου.

Το πρωί αφαιρεί τα rollers και το αποτέλεσμα είναι πραγματικά εντυπωσιακό: Τα μαλλιά της έχουν τους τέλειους "αφράτους" και γεμάτους όγκο κυματισμούς -ένα blowout που μοιάζει επαγγελματικό.

Δες τo βίντεο για να καταλάβεις καλύτερα τη διαδικασία:

Δες το αποτέλεσμα:

Από μακριά ξανθά μαλλιά μέχρι καστανό καρέ | Όλα τα διαφορετικά κουρέματα που έχει δοκιμάσει η Τατιάνα Μπλάτνικ

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ