Follow us

10 ιδέες για ξανθές ανταύγειες σε καστανά μαλλιά για να δείξεις στον κομμωτή σου

Οι celebrities που αποδεικνύουν ότι οι ξανθές ανταύγειες μπορούν να μεταμορφώσουν τα καστανά μαλλιά.

καστανά μαλλιά με ξανθές ανταύγειες Splash News/Ideal Image

Αν έχεις φυσικά καστανά μαλλιά, τότε το πιο πιθανό είναι να θέλεις να τους χαρίσεις ένα "ουμφ", όπως θα έλεγε και η Βίκυ Καγιά, δηλαδή να κάνεις κάποια μικρή, διακριτική αλλαγή στο χρώμα τους έτσι ώστε να δείχνουν πιο ενδιαφέροντα όταν τα "χαϊδεύει" ο ήλιος ή όταν τα μαζεύεις σε περίτεχνα updos και πλεξούδες. Επίτρεψέ μας να σε μυήσουμε στο φανταστικό κόσμο των looks με καστανά μαλλιά με ξανθές ανταύγειες.

Το κομψό κούρεμα που υιοθετούν τώρα οι πιο ενημερωμένες beauty insiders

Οι ξανθές ανταύγειες, από τις πολύ ανοιχτόχρωμες μελί, μέχρι τις πιο σκουρόχρωμες καραμελένιες, αποτελούν την πλέον ιδανική προσθήκη στα καστανά μαλλιά, καθώς εκτός από το ότι θα διανθίσουν την κουπ σου με τον πιο ενδιαφέροντα τρόπο, θα φωτίσουν το πρόσωπό σου, "κρύβοντας" χρόνια από την εμφάνισή σου- απλά ρώτησε τις Jennifer Lopez, Cindy Crawford, Victoria Beckham και Brooke Shields που έχουν κάνει τα καστανά μαλλιά με ξανθές ανταύγειες το signature look τους.

Heatless Blowout | Πώς να δημιουργήσεις τους πιο "αφράτους" κυματισμούς στα μαλλιά χωρίς θερμότητα

Οι ανταύγειες που θα κάνεις μπορεί να είναι όσο δραματικές το επιθυμείς εσύ. Αν θέλεις να κάνεις μια μεγάλη αλλαγή στην εμφάνισή σου, διάνθισε την κουπ σου με φαρδιές '90s inspired ανταύγειες. Διαφορετικά, αν προτιμάς τις πιο διακριτικές αλλαγές, επίλεξε πιο λεπτές ανταύγειες ή ακόμα και babylights.

Μπορεί οι ανταύγειες, ειδικά αν δεν ξεκινούν από τις ρίζες, να είναι ένα low maintenance look, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει ότι δεν απαιτούν φροντίδα έτσι ώστε το χρώμα τους να δείχνει λαμπερό και τα μαλλιά υγιή. Εμπλούτισε λοιπόν την haircare ρουτίνα σου με ενυδατικά σαμπουάν, conditioner, μάσκες και έλαια και φυσικά μην ξεχνάς το θερμοπροστατευτικό σπρέι όταν πρόκειται να χρησιμοποιήσεις hot tools για το styling των μαλλιών σου.

10 ιδέες για μπαλαγιάζ σε καστανά μαλλιά για να ξέρεις τι να ζητήσεις από τον κομμωτή σου

Τώρα που έμαθες τα πάντα, ρίξε μια ματιά παρακάτω σε 10 celebrities με καστανά μαλλιά με ξανθές ανταύγειες για να πάρεις ιδέες πριν πας στο κομμωτήριο:

10 celebrities με καστανά μαλλιά με ξανθές ανταύγειες

Jennifer Lopez

Rosie HW

Khloe Kardashian

Maria Menounos

Beyoncé

Miranda Kerr

Victoria Beckham

Cindy Crawford

Brooke Shields

Chrissy Teigen

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ