Follow us

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή υιοθέτησε το πιο "έξυπνο" καρέ hair look

Το faux bob είναι το πιο κομψό hair look που μπορείς να υιοθετήσεις το χειμώνα.

MissBloom TEAM
Σταματίνα Τσιμτσιλή Instagram

Ένα από τα βασικά χαρακτηριστικά της εμφάνισης της Σταματίνας Τσιμτσιλή είναι φυσικά τα μακριά καστανά μαλλιά της. Η παρουσιάστρια φαίνεται ωστόσο πως πρόσφατα είχε όρεξη για πειραματισμούς κι έτσι αποφάσισε να υιοθετήσει ένα τελείως διαφορετικό hair look.

10 ιδέες για ξανθές ανταύγειες σε καστανά μαλλιά για να δείξεις στον κομμωτή σου

Μία από τις πιο πρόσφατες φωτογραφίες στο προφίλ της στο Instagram τη δείχνει να ποζάρει φορώντας μια animal print φούστα κι ένα φούξια πλεκτό ζιβάγκο, έχοντας ένα πολύ κομψό καρέ hair look. Χρειάστηκε να κάνουμε ένα double take για να καταλάβουμε πως η Σταματίνα Τσιμτσιλή δεν είχε κόψει τα μαλλιά της.

Ζέτα Μακρυπούλια | Το γαλλικό beauty look της που την έκανε να δείχνει πιο νέα από ποτέ

Στην πραγματικότητα είχε υιοθετήσει ένα faux bob, αφήνοντας τα μακριά μαλλιά της μέσα στο πουλόβερ της. Πρόκειται για ένα χτένισμα, που αγαπούν πολλά it girls, καθώς εκτός από το ότι αλλάζει προσωρινά όλη την εμφάνισή τους, προστατεύει παράλληλα τα μαλλιά τους από το κρύο. Θα το δοκίμαζες;

Δες το hair look της:

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή δεν είναι η μόνη Ελλήνιδα celebrity που λατρεύει το faux bob. Ένα αντίστοιχο hair look είχε υιοθετήσει πριν μερικές εβδομάδες και η Ευγενία Σαμαρά, αφήνοντας τα μαλλιά της μέσα στο royal blue πουλόβερ της.

Δες το hair look της:

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ