Curve Cut | Το φιλαριστό κούρεμα που κάνει τα μαλλιά να δείχνουν πολύ πιο πυκνά

Το κούρεμα που θα σε κάνει να μοιάζεις με it girl.

ΓΡΑΦΕΙ: MissBloom TEAM

Με την ταχύτητα που γίνονται viral τα βίντεο στο TikTok, οριακά δεν προλαβαίνουμε τα νέα hair trends, που "γεννιούνται" στην πλατφόρμα. Κάνουμε όμως ό,τι καλύτερο για να σε κρατήσουμε up to date. Η νέα τάση λοιπόν, που έχει συναρπάσει τους TikTokers, ακούει στο όνομα curve cut και στην ουσία πρόκειται για φιλαριστά μαλλιά με μύτες κι ένα άκρως κολακευτικό στρογγυλό σχήμα. Ακολουθούν όλα όσα πρέπει να ξέρεις για το νέο hot κούρεμα, που θα σε κάνει να μοιάζει με it girl:

10 ιδέες για ξανθές ανταύγειες σε καστανά μαλλιά για να δείξεις στον κομμωτή σου

Φιλαριστά μαλλιά με μύτες | Η νέα εκδοχή τους για το 2023

To curve cut ή αλλιώς C shape cut είναι ένα φιλαριστό κούρεμα με μακριά layers, τα οποία ξεκινούν από το ύψος των ζυγωματικών, "αγκαλιάζοντας" το πηγούνι και τα κόκαλα του στέρνου. Τα απαλά layers δίνουν σχήμα στα μαλλιά, ενώ παράλληλα πλαισιώνουν όμορφα το πρόσωπο χωρίς όμως να δείχνουν επιτηδευμένα, όπως εκείνα των mullet και wolf cut.

Heatless Blowout | Πώς να δημιουργήσεις τους πιο "αφράτους" κυματισμούς στα μαλλιά χωρίς θερμότητα

Είναι με άλλα λόγια η σύγχρονη εκδοχή του The Rachel, δηλαδή του κουρέματος της Jennifer Aniston στα Φιλαράκια, το οποίο μεσουρανούσε τη δεκαετία των '90s. Είναι πιο "στρογγυλεμένο" και "ισορροπημένο", ενώ κάνει τα μαλλιά να δείχνουν πιο πυκνά.

Όσον αφορά το styling, δείχνει εξαιρετικό χτενισμένο σε blowout, δηλαδή σε "αφράτους" κυματισμούς με το σεσουάρ και μία φαρδιά, στρογγυλή βούρτσα, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν μπορείς να αφήσεις και τα μαλλιά σου φυσικά.

Το κομψό κούρεμα που υιοθετούν τώρα οι πιο ενημερωμένες beauty insiders

Δες παρακάτω μερικές celebrities και influencers που υιοθέτησαν την τάση και πάρε ιδέες πριν το επόμενό σου ραντεβού στο κομμωτήριο: