Hot chocolate makeup | Η hot τάση μακιγιάζ που κολακεύει όλες τις μελαχρινές και καστανές γυναίκες

Το μακιγιάζ για καστανές και μελαχρινές που έχει κάνει "χαμό" στα social media.

ΓΡΑΦΕΙ: MissBloom TEAM

Μετά το "vanilla girl makeup", ήρθε άλλη μια τάση μακιγιάζ να συνδεθεί συνειρμικά με γλυκά και ζαχαρωτά - και να γίνει απίστευτα viral στα social media. Ο λόγος για το "hot chocolate makeup", που σημαίνει ό,τι υποδηλώνει η ονομασία του: σέξι μακιγιάζ σε σοκολατί και καφέ αποχρώσεις, ένα μακιγιάζ ιδανικό για καστανές και μελαχρινές.

Vanilla girl makeup | H νέα αισθητική στο μακιγιάζ που κάνει χαμό στα social media

Αναλυτικότερα, και όπως ίσως θα φαντάζεσαι ήδη, σε αυτή την τάση χρησιμοποιούνται όλοι οι τόνοι του καφέ και του σοκολατί σε ολόκληρο το πρόσωπο: μάτια, ζυγωματικά, χείλη. Και αυτές ακριβώς οι αποχρώσεις είναι που κολακεύουν απόλυτα κάθε καστανή και μελαχρινή γυναίκα με λευκή ή σταρένια επιδερμίδα - ανεξαρτήτως χρώματος ματιών.

Vanilla Girl Hairstyles | 5 εύκολα χτενίσματα που θα σε χρίσουν το πιο stylish "Vanilla girl"

Ο γλυκός τόνος που αποπνέει το καφέ και το σοκολατί γλυκαίνει τα χαρακτριστικά ενώ δίνει βάθος τόσο στο βλέμμα (με την κατάλληλη εφαρμογή των σκιών) όσο και στο σχήμα του προσώπου, αφού αν κάνεις καλό contouring (με bronzer) μπορείς να σμιλεύσεις τις γωνίες σου όπως θες. Τέλος, εμάς μας αρέσει πολύ γιατί το καφέ είναι ένα σχετικά ουδέτερο χρώμα που ταιριάζει με όλα τα ρούχα, τα στιλ αλλά και όλες τις ώρες της ημέρας. Εν ολίγοις, μπορείς να υιοθετήσεις το συγκεκριμένο μακιγιάζ τόσο σε πρωινή εμφάνιση όσο και σε βραδινή ή πιο επίσημη (αυξομοιώνοντας την ένταση), και να δείχνει το ίδιο κομψό.

Note: Αναφορικά με το μακιγιάζ των χειλιών, πολλές είναι οι κοπέλες που χρησιμοποιούν το καφέ lip liner για να σχηματίσουν το περίγραμμα και να κάνουν τα χείλη να δείχνουν πιο μεγάλα και σαρκώδη (overlining). Μάλιστα, δεν εφαρμόζουν απαραίτητα το ίδιο χρώμα κραγιόν, αλλά συχνά προτιμούν nude, ροζ ακόμα και διαφορετικές αποχρώσεις.

Εμείς θα σου προτείναμε να επιλέγεις καφέ ή nude-brown χρώματα κραγιόν με ασορτί καφέ μολύβι, για να μην φαίνεται έντονα η αντίθεση των χρωμάτων, που πολλές φορές μπορεί να μην δείχνει όσο κομψή θα ήθελες. Επιπλέον, η χρήση δύο όμοιων χρωμάτων σε χείλη και περίγραμμα δίνει το εφέ των μεγαλύτερων χειλιών, αφού υπάρχει ομοιομορφία στο αποτέλεσμα.

Τα 5 συχνότερα λάθη στο μακιγιάζ γραφείου και πώς θα τα αποφύγεις

Δες παρακάτω το μικρό tutorial που θα σε βοηθήσει: