Follow us

Η Μαρία Ηλιάκη υιοθέτησε το ultra chic χτένισμα που λατρεύουν οι Γαλλίδες

Είναι πολύ εύκολο να το αντιγράψεις.

Μαρία Ηλιάκη Instagram

Εννιά στις δέκα φορές, η Μαρία Ηλιάκη αφήνει τα μαλλιά της ελεύθερα σε χαλαρούς κυματισμούς, κάτι που έχει γίνει πλέον το signature hair look της. Εκείνη τη μία φορά όμως που θα δοκιμάσει να πιάσει τα μαλλιά της πάνω, μας κάνει να αναρωτιόμαστε γιατί δεν το κάνει πιο συχνά.

Βίκυ Καγιά | Το αναπάντεχο χρώμα με το οποίο ανέδειξε τα κοντά νύχια της

Η αγαπημένη της hairstylist ανέβασε πρόσφατα μία νέα φωτογραφία της παρουσιάστριας, δείχνοντας τον κομψό τρόπο με τον οποίο χτένισε τα μαλλιά της. Πιο συγκεκριμένα, δημιούργησε ένα french twist με έντονο όγκο στην κορυφή, ενώ άφησε μερικές τούφες ελεύθερες, οι οποίες πλαισίωσαν όμορφα το πρόσωπό της.

Πρόκειται για ένα πολύ κομψό, διαχρονικό χτένισμα, που λατρεύουν οι πιο stylish Γαλλίδες. Αν και φαινομενικά δύσκολο, στην πραγματικότητά είναι ένα πολύ εύκολο χτένισμα (μόλις καταλάβεις την τεχνική που χρειάζεται), το οποίο είναι ιδανικό τόσο για πρωινές, όσο και βραδινές εμφανίσεις, ανάλογα με το πόσο messy ή sleek είναι. Αποτελεί πολύ καλή επιλογή για εσένα που θέλεις να απομακρύνεις τα μαλλιά από το πρόσωπό σου, αλλά και για εσένα που ψάχνεις stylish τρόπους να καμουφλάρεις τη λιπαρότητα της 2ης ή 3ης μέρας. Όπως και να έχει αξίζει σίγουρα να το δοκιμάσεις και παρακάτω θα δεις ακριβώς πώς μπορείς να το κάνεις αυτό:

Κάτια Δανδουλάκη | Το διαχρονικό άρωμα που έχει πάντα στο καμαρίνι της

Get The Look | Πώς να δημιουργήσεις κι εσύ ένα french twist

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ