Follow us

Glossy nails | Το mani trend που λατρεύουν οι κοπέλες με κοντά νύχια

Η λάμψη και το glossy εφέ είναι οι λέξεις - κλειδιά για το trend που θα επικρατήσει το 2023.

Chiara Ferragni Splash News / Ideal Image

Οι νέες τάσεις στο μανικιούρ του '23 θέλουν άπλετη λάμψη και γυαλάδα στα νύχια, τόση, που να παρομοιάζονται με τα glossy lips, το εφέ που δημιουργείται σε αυτά αφού εφαρμόσεις το lip gloss σου.

Το πιο περιζήτητο χρώμα μαλλιών για το '23 είναι και αυτό που σε κάνει να δείχνεις (πολύ) νεότερη

Πιο αναλυτικά, τα glossy nails αναφέρονται σε εκείνη την τάση που χαρίζει άπλετη γυαλάδα στα νύχια, και που μπορείς να δημιουργήσεις άνετα και μόνη σου. Τα μόνο σύνεργα που θα χρειαστείς είναι ένα εξαιρετικά γυαλιστερό top & base coat, καθώς κι ένα milky pink βερνίκι που θα δώσει έξτρα λάμψη στο μανικιούρ.

Ορισμένοι nail artists προτείνουν τη χρήση glitter βερνικιού ή shimmery σκόνης συνδυαστικά με τα διάφανα βερνίκια, ώστε να επιτευχθεί σίγουρα μια απόλυτη λάμψη και να δημιουργηθεί αυτό το glowy εφέ.

Πώς θα το πετύχεις:

Αρχικά, πέρασε ένα soft rose βερνίκι σαν βάση, εφαρμόζοντας στη συνέχεια το βερνίκι με γκλίτερ ή τη χρυσόσκονη, απαραίτητα στοιχεία για να αποκτήσει το μανικιούρ την επιθυμητή λάμψη. Ολοκλήρωσε με το διάφανο top coat που όχι μόνο σταθεροποιεί το αποτέλεσμα αλλά και χαρίζει ακόμα μεγαλύτερη λάμψη στα νύχια.

Γιατί μας αρέσει;

Γιατί αυτό το φινίρισμα κολακεύει πολύ τα κοντά νύχια, ενώ αναδεικνύει τα άκρα μιας και το εφέ λάμψης δημιουργεί μια ψευδαίσθηση μεγαλύτερου μήκους στα δάχτυλα.

Note:

Σημαντική προϋπόθεση για να δείξει κομψό το συγκεκριμένο trend στα νύχια είναι να έχει προηγηθεί μια πολύ καλή περιποίηση και καθάρισμα στα επωνύχια και στα πετσάκια.

Clean Manicure | Η νέα τάση στα νύχια που λατρεύουν οι πιο κομψές γυναίκες του πλανήτη

Δες πώς δείχνουν τα glossy nails:

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ