Follow us

Μαρία Χατζηστεφανή | Το μοναδικό χρώμα που επιλέγει για το μανικιούρ της η self-made επιχειρηματίας του Dragons' Den

+ Ο πιθανός συμβολισμός του.

MissBloom TEAM
Μαρία Χατζηστεφανή Instagram

Ήδη από το πρώτο επεισόδιο της εκπομπής Dragons' Den, η self made επιχειρηματίας Μαρία Χατζηστεφανή, μία εκ των Dragons, μαγνήτισε το ενδιαφέρον των τηλεθεατών με την προσωπικότητά της. Λόγω του beauty brand της Rodial Beauty, στο προφίλ της στο Instagram βρίσκουμε πολλά tips ομορφιάς, αλλά και get ready with me videos με τα αγαπημένα της προϊόντα. Αυτό που δεν βρίσκουμε ωστόσο είναι #Nailinspo.

Η Νάντια Μπουλέ βρήκε το πιο ωραίο σχέδιο για κοντά νύχια του φετινού χειμώνα

Ο λόγος; Κάνοντας μία γρήγορη "βόλτα" στο προφίλ της θα παρατηρήσεις πως η Μαρία Χατζηστεφανή επιλέγει αποκλειστικά ένα χρώμα για το μανικιούρ της. Αυτό δεν είναι άλλο από το λευκό, ένα απόλυτα "καθαρό" χρώμα, που ταιριάζει με όλα τα outfits κι αποπνέει διαχρονική κομψότητα.

Εμείς βέβαια πιστεύουμε πως άλλος είναι ο λόγος που η επιχειρηματίας κάνει διαρκώς το ίδιο μανικιούρ. Τόσο το κοντό μήκος των νυχιών της, όσο και το neutral χρώμα τους δεν αποσπά την προσοχή όσων συνδιαλέγεται με αποτέλεσμα εκείνοι να επικεντρώνονται αποκλειστικά σε όσα λέει. Αυτός ίσως είναι και ο λόγος που αγαπά το μαύρο όσον αφορά τα ρούχα της και το επιλέγει κατ΄εξακολούθηση στην καθημερινότητά της.

Κατερίνα Καινούργιου | Υιοθέτησε την top τάση της σεζόν στο μανικιούρ της

Δες μερικές φωτογραφίες που αποδεικνύουν πως το λευκό είναι το αγαπημένο της χρώμα στα νύχια:

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ