Follow us

Milan Fashion Week | 3 τάσεις μακιγιάζ που θα σου εξασφαλίσουν σούπερ νεανικό βλέμμα

Χρωματιστές βλεφαρίδες, neon liners και παστέλ σκιές ήταν οι προτάσεις των σχεδιαστών στην Εβδομάδα Μόδας του Μιλάνου.

Gigi Hadid Splash News / Ideal Image

Ο πιο δημοφιλής μήνας του χρόνου (aka Fashion Month) φτάνει σιγά σιγά στο τέλος του, με την Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού να παίρνει τη σκυτάλη από την Fashion Week του Μιλάνου. Πριν εστιάσουμε την προσοχή μας στους γαλλικούς οίκους μόδας που δείχνουν τις συλλογές τους αυτές τις μέρες, αναλύουμε τις τάσεις ομορφιάς που ξεχωρίσαμε στη Milan Fashion Week.

Κι ενώ ήταν άπειρα τα makeup trends (κυρίως) που αναδύθηκαν στην πασαρέλα, από σκούρα μπορντό κραγιόν μέχρι διάφορα είδη eye liner, αυτά που έκλεψαν τις εντυπώσεις ήταν τα eye makeup looks. Για τις σεζόν F/W '23 οι σχεδιαστές έδωσαν βάση στο bold βλέμμα που όμως "βάφεται" με χαρούμενες αποχρώσεις για να αποκτήσει μια φρέσκια νότα. Με λίγα λόγια, τα μάτια βρίσκονται στο επίκεντρο για άλλη μια φορά, μόνο και μόνο για να μας κάνουν να δείχνουμε πιο νέες και δροσερές.

NYFW F/W '23 | 3 beauty τάσεις από τα catwalks που θα "φορέσουμε" ξανά και ξανά φέτος

Οι 3 τάσεις μακιγιάζ που θα κάνουν το βλέμμα σου ακόμα πιο νεανικό:

Giorgio Armani

Tο είδαμε και σε άλλα fashion shows αυτόν τον μήνα, το είδαμε και στον Giorgio Armani: το μακιγιάζ ματιών με φωτεινές, παστέλ αποχρώσεις θα έχει φέτος την τιμητική του. Βιολετί, λιλά και φούξια στα βλέφαρα αλλά και στα μήλα ήταν τα απαλά χρώματα που ξεχώρισαν στο μακιγιάζ των μοντέλων και μας έφτιαξαν τη διάθεση.

Milan Fashion Week | 3 τάσεις μακιγιάζ που θα σου εξασφαλίσουν σούπερ νεανικό βλέμμα

Prada

Χρωματιστές, τεράστιες βλεφαρίδες τοποθετήθηκαν στα μάτια όλων των μοντέλων με στόχο να συγκεντρωθεί όλη η προσοχή στο βλέμμα, σε ένα κατά τ' αλλα "γυμνό" πρόσωπο.

Το είδαμε στα catwalks | Το κορυφαίο trend μακιγιάζ που χαρίζει σούπερ νεανική όψη στο πρόσωπο

Shuting Qiu

Άλλος ένας σχεδιαστής που προτίμησε το χρώμα στα μάτια, αυτή τη φορά με συνδυασμό neon αλλά και παστέλ αποχρώσεων, με στόχο να δημιουργηθούν ευφάνταστα looks που έκαναν τη διαφορά.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ