Follow us

Ελένη Μενεγάκη | Έβαψε τα νύχια της στο πιο hot χρώμα της σεζόν

Η σκούρα απόχρωση που μπορείς να κάνεις άνετα τόσο τον χειμώνα όσο και την άνοιξη.

MissBloom TEAM
Ελένη Μενεγάκη Instagram

Είναι γεγονός ότι το καφέ (και όλοι οι υποτόνοι του), είναι ένα χρώμα που τις τελευταίες σεζόν βρίσκεται πρώτο στις επιλογές όλων των γυναικών. Πρόκειται για μια σχετικά ουδέτερη απόχρωση, που ανήκει στη γήινη παλέτα χρωμάτων, και σίγουρα είναι παντός καιρού.

Το καφέ, από το σκούρο σοκολατί μέχρι το ανοιχτό λάτε, είναι μια αγαπημένη απόχρωση που ταιριάζει με ό, τι ρούχο κι αν θέλεις να φορέσεις, ενώ θεωρείται ουδέτερο χρώμα μεν, χωρίς όμως να είναι ήπιο (όπως πχ το μπεζ). Με λίγα λόγια, είναι όσο έντονο και bold πρέπει για να τραβήξεις όλη την προσοχή στο μανικιούρ σου. Γι' αυτό άλλωστε το έχουν αγαπήσει τόσες και τόσες fashionistas, trendsetters και διάσημες, και δεν το αποχωρίζονται ούτε την άνοιξη.

Βίκυ Καγιά | Το νέο, γαλλικό κούρεμά της σμιλεύει και "αδυνατίζει" το πρόσωπο

Όπως και η Ελένη Μενεγάκη, που πρόσφατα είδαμε ότι αποχωρίστηκε προσωρινά το αγαπημένο της ροζ παστέλ για να βάψει τα νύχια της σε ένα σοκολατί χρώμα, με εξαιρετικά λαμπερό φινίρισμα.

Double baby lights | Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου υιοθέτησε τις πιο κολακευτικές ανταύγειες για καστανά μαλλιά

Δες το αποτέλεσμα:

Επιπλέον, ανάλογα με τον υποτόνο που θα επιλέξει κανείς, κολακεύει όλες τις επιδερμίδες ενώ αναδεικνύει τα άκρα. Το καφέ ταιριάζει σε όλα τα σχήματα νυχιών ανεξαρτήτως μήκους - κάτι που δεν ισχύει για παράδειγμα με τα ροζ ή παστέλ χρώματα, που αναδεικνύουν λίγο καλύτερα τα μακριά νύχια.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ