Follow us

Βίκυ Καγιά | Το νέο, γαλλικό κούρεμά της σμιλεύει και "αδυνατίζει" το πρόσωπο

Το κομψό καρέ που "δημιουργεί" γωνίες στο πρόσωπο.

Βίκυ Καγιά Instagram

Είναι γνωστό σε όλες μας πόσο "in" δείχνει η Βίκυ Καγιά, ό, τι κι αν φορέσει, όπως και να φτιάξει τα μαλλιά της. Με έναν μαγικό τρόπο καταφέρνει να είναι πάντοτε σύγχρονη, υιοθετώντας τις τελευταίες τάσεις της μόδας, με μια δόση κλασικής, διαχρονικής κομψότητας.

Πράγμα που συνέβη και με το νέο της κούρεμα, ένα απόλυτα γαλλικό hair look που βρίσκεται στις top τάσεις μαλλιών για τον χειμώνα του '23 - ενώ είναι περιττό να αναφέρουμε ότι θυμίζει πράγματι Παριζιάνα.

Πιο αναλυτικά, το πετυχημένο μοντέλο και παρουσιάστρια αποφάσισε να αποχωριστεί το αυστηρό bob και να μακρύνει τα μαλλιά της, υιοθετώντας έτσι ένα μακρύ καρέ (lob) με χωρίστρα στο πλάι και διακριτική φράντζα, ενώ το sleek χτένισμα ήταν και αυτό που τής χάρισε άφθονα chic vibes Γαλλίδας.

French Bangs | Το γαλλικό κούρεμα που αποδεδειγμένα "αφαιρεί" χρόνια από το πρόσωπο

Το συγκεκριμένο κούρεμα / χτένισμα σμιλεύει το πρόσωπο δημιουργώντας εφέ γωνιών σε αυτό, επομένως δίνεται η εντύπωση ότι είναι πιο λεπτό. Παράλληλα, οι φράντζες ή οι αφέλειες καμουφλάρουν λεπτές γραμμές και ρυτίδες στο μέτωπο και στο πόδι της χήνας, μιας και πέφτουν στο μέτωπο και στα μάτια.

Γιατί μας αρέσει; Γιατί είναι ταυτόχρονα μοντέρνο χωρίς να χάνει τη διαχρονικότητά του, ενώ είναι ένα από τα πιο θηλυκά και κομψά κουρέματα που υπάρχουν.

Long Bangs | Αυτό είναι το κούρεμα που σμιλεύει και "αδυνατίζει" το πρόσωπο

Δες το look:

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ