Women's Day 2023 | 5 ανοιξιάτικα αρώματα φρεσκάδας που αξίζει να κάνεις δικά σου φέτος

Οι πιο πρόσφατες αφίξεις στην αρωματοποιία που θα σε ανανεώσουν.

ΓΡΑΦΕΙ: MissBloom TEAM

Πες την αλήθεια: πόσες φορές δεν έχεις αναζητήσει μια μικρή αφορμή για να κάνεις ένα δώρο στον εαυτό σου; Ακόμα και η μικρότερη δικαιολογία αρκεί για να σε πείσει ότι αξίζει να επενδύσεις σε ένα υλικό αγαθό, που όχι μόνο θα σου φτιάξει τη διάθεση αλλά και θα ωφελήσει με κάποιον τρόπο την καθημερινότητά σου.

Αυτά είναι τα hair mists που θα χαρίσουν ένα ανάλαφρο άρωμα φρεσκάδας στα μαλλιά σου

Το άρωμα είναι αναμφίβολα ένα τέτοιο δώρο και η Γιορτή της Γυναίκας στις 8 Μαρτίου η καλύτερη "δικαιολογία" για να σου το προσφέρεις. Μια ημέρα που προσφέρεται για self-pampering, αλλά και μια ωραία ευκαιρία για να καλομάθεις όχι μόνο εσένα αλλά και τις φίλες, την αδελφή ή τη μαμά σου.

Οι πρόσφατες αφίξεις στα αρώματα σίγουρα θα σε συναρπάσουν: λουλουδάτα και δροσερά, με μια εσάνς φρεσκάδας που αποκλείεται να μην σε ξετρελάνει, αυτά είναι τα ανοιξιάτικα αρώματα που έχουμε ξεχωρίσει.

5 οικονομικά αρώματα που θα σε κάνουν να μοσχοβολάς φρεσκάδα όλη μέρα

5 ανοιξιάτικα αρώματα φρεσκάδας που αξίζει να αποκτήσεις φέτος:

My Way Parfum, Giorgio Armani

Η πρώτη αίσθηση του αρώματος είναι οι φρέσκες, εσπεριδοειδείς νότες από έλαιο περγαμόντου Καλαβρίας, που αναμειγνύονται με το λαμπερό άνθος πορτοκαλιάς και πικρό έλαιο πορτοκαλιού από την Αίγυπτο. Η πουδρένια και ξυλώδης βάση ενισχύεται από τις αισθησιακές κρεμώδεις νότες του Κέδρου από τις ΗΠΑ, με το απαλό και εθιστικό εκχύλισμα μπέρμπον βανίλιας από τη Μαδαγασκάρη.

Q by Dolce&Gabbana Eau De Parfum, Dolce&Gabbana

Ένα άρωμα με φρουτώδεις και φλοράλ αρωματικές νότες, που εμπλουτίζεται από μια ισχυρή ξυλώδη βάση. Η φρέσκια γεύση των Λεμονιών Σικελίας σε συνδυασμό με τις γλυκόξινες γεύσεις του Κερασιού προσδίδει στο άρωμα ένα σοφιστικέ αλλά τολμηρό χαρακτήρα.

Miss Dior Absolutely Blooming Eau de Parfum, Dior

Στην καρδιά της σύνθεσής του, ένα μεγαλειώδες ντουέτο από τριαντάφυλλα της Grasse και της Δαμασκού αγκαλιάζουν μια αισθησιακή συμφωνία από παιώνιες. Η απέραντη αυτή ανθοφορία φρέσκων λουλουδιών ηρεμεί πάνω στη βάση λευκού musk.

Rosa Nobile Eau De Parfum, Acqua di Parma

Το Τριαντάφυλλο αποκαλύπτει στο άρωμα αυτό όλη την πολυτιμότητα και την κομψότητά του. Μια σύνθεση που ανοίγει με απαλές και παλλόμενες νότες Σικελικού Μανταρινιού και Περγαμόντου από την Καλαβρία συνδυασμένες με πιπέρι. Στην καρδιά, έντονες και βελούδινες αποχρώσεις από Παιωνία, Βιολέτα και Κρινάκι του Αγρού, υποδέχονται τον διάχυτο πλούτο του Εκατοντάφυλλου Τριαντάφυλλου από την Ιταλία.

Burberry Her Elixir Eau De Parfum, Burberry

Ένα άρωμα με χαρακτηριστικές νότες fruity gourmand σε μια τολμηρή έκρηξη από σκούρα κόκκινα μούρα με γιασεμί, μαζί με αισθησιακή εθιστική βανίλια και κεχριμπάρι.