Follow us

Αυτά είναι τα hair mists που θα χαρίσουν ένα ανάλαφρο άρωμα φρεσκάδας στα μαλλιά σου

10 hair mists που θα κάνουν τα μαλλιά σου να μυρίζουν πάντα όμορφα.

HAIR Splash News / Ideal Image

Έχεις σκεφτεί ποτέ πόσο χρήσιμα είναι τα hair mists; Πρόκειται για τα αρώματα που χρησιμοποιούνται όχι μόνο για να αρωματίσεις τα μαλλιά σου αλλά και για να τα φρεσκάρεις ανάμεσα στα λουσίματα. Αν και θεωρούνται από πολλές γυναίκες μια περιττή προσθήκη στο νεσεσέρ τους, θα μας επιτρέψεις να διαφωνήσουμε και να υποστηρίξουμε τη δική μας θέση σχετικά με τη χρησιμότητά τους στη ρουτίνα ομορφιάς μας.

5 οικονομικά αρώματα που θα σε κάνουν να μοσχοβολάς φρεσκάδα όλη μέρα

Σε αυτό το σημείο μπορεί να σκεφτείς (και όχι άδικα) ότι και το κανονικό σου άρωμα κάνει την ίδια δουλειά αν το ψεκάσεις στα μαλλιά σου. Η αλήθεια είναι όμως ότι δεν πρέπει να ψεκάζεις το άρωμά σου στα μαλλιά, καθώς τα συστατικά του (και κυρίως, το οινόπνευμα που περιέχει) φθείρει την τρίχα και ξεθωριάζει το χρώμα της.

"Πώς να μυρίζω όμορφα όλη μέρα;" | Το pro tip που θα σε κάνει να μοσχοβολάς από το πρωί μέχρι το βράδυ

Και σε αυτό ακριβώς διαφέρουν τα hair mists από τα κανονικά αρώματα: τα hair mists έχουν πιο ελαφριά σύνθεση, ειδικά σχεδιασμένη για να μην φθείρει την τρίχα, αφού δεν περιέχουν οινόπνευμα. Είναι τόσο ανάλαφρα που κάποια από αυτά μπορούν να χρησιμοποιηθούν και στο σώμα (τα πολύ δημοφιλή, δύο σε ένα hair & body mists).

5 body mists με άρωμα σαπουνιού για υπέροχη αίσθηση φρεσκάδας από το πρωί έως το βράδυ

Μπορούν να αντικαταστήσουν ένα dry shampoo;

Τα dry shampoos στοχεύουν στο να αφαιρούν τη λιπαρότητα από τα μαλλιά και αντικαθιστούν προσωρινά τα κανονικά σαμπουάν, ως μια λύση ανάγκης ανάμεσα στα λουσίματα. Μπορεί κι αυτά να έχουν ευχάριστο άρωμα, όμως δεν συγκαταλέγονται στα αρώματα και στα mist sprays.

Λιπαρά μαλλιά | 3 pro tips για να διατηρήσεις φρέσκο το hair look σου όσο το δυνατόν περισσότερο

Αυτό που λατρεύουμε στα hair mists είναι ότι χαρίζουν μια υπέροχη μυρωδιά και φρεσκάδα στα μαλλιά που διαρκεί ακόμα και πάνω από 24 ώρες. Δεδομένου ότι πρέπει να αποφεύγεις τη χρήση κανονικού αρώματος στα μαλλιά σου για να μην φθείρεις την τρίχα, τα hair mists είναι μια καλή λύση αν θες να τα φρεσκάρεις μέσα στην ημέρα, πριν βγεις απ' το σπίτι αλλά και στις bad hair days σου.

Μάλιστα, πολλές εταιρείες αρωμάτων έχουν λανσάρει αντίστοιχες εκδόσεις hair mists με τα εμβληματικά τους αρώματα. Δεν αποκλείεται λοιπόν το αγαπημένο σου άρωμα να συνοδεύεται από το δικό του hair mist.

Δες παρακάτω τα πιο αγαπημένα μας hair mists:

Miss Dior Hair Mist, Dior

Miss Dior Hair Mist, Dior

Εμπλουτισμένο με ενεργά συστατικά, η σύνθεσή του «ντύνει» τα μαλλιά με μία αισθησιακή αύρα ενώ ταυτόχρονα τα διατηρεί φρέσκα.

Hair & body mist Bubblegum, Messinian Spa

Hair & body mist Bubblegum, Messinian Spa

Hair & body mist με ένα γλυκό, φρουτώδες, χαρακτηριστικό άρωμα τσιχλόφουσκας και μία ενυδατική σύνθεση με βιολογικό εκχύλισμα ελιάς και πανθενόλη (pro-B5), που περιποιείται την επιδερμίδα και τα μαλλιά. 

Narciso Rodriguez For Her, Narciso Rodriguez

Narciso Rodriguez For Her, Narciso Rodriguez

Ανάλαφρο mist που αφήνει τα μαλλιά όμορφα και αρωματισμένα με νότες for her. Ένα άρωμα φρεσκάδας αναδίδεται κάθε φορά που τινάζεις τα μαλλιά σου.

Γιασεμί Body Mist, KORRES

Γιασεμί Body Mist, KORRES

Αναζωογονητικό body mist με τονωτικό εκχύλισμα ginger και εκχύλισμα αλόης που προσφέρει αίσθηση δροσιάς, ενώ το άρωμα από άνθη γιασεμιού αρωματίζουν υπέροχα τα μαλλιά.

Spread Happiness Mist Μαλλιών & Σώματος, weDo Professional

Spread Happiness Mist Μαλλιών & Σώματος, weDo Professional

Aρωματισμένο σπρέι μαλλιών και σώματος, με τη μυρωδιά από φρέσκα και δροσερά πέταλα που επιπλέουν στο νερό. Με 98% συστατικά φυσικής προέλευσης, αυτό το vegan hair mist θα κάνει τα μαλλιά σου να μοσχοβολούν.

Blanche Hair Perfume, Byredo

Blanche Hair Perfume, Byredo

Τo άρωμα για τα μαλλιά Blanche Hair Perfume 75ml συνδυάζει το signature άρωμα της BYREDO με μια μοναδική φόρμουλα σιλικόνης και πολυμερών που δημιουργεί ένα ανάλαφρο, αόρατο πέπλο σχεδιασμένο να τρέφει την τρίχα αφήνοντας τα μαλλιά λαμπερά και συγχρόνως θεϊκά αρωματισμένα.

Suede Orris Hair Mist, Molton Brown

Suede Orris Hair Mist, Molton Brown

Ένα αιθέριο άρωμα για τα μαλλιά, που περιλαμβάνει νότες από πολυτελές orris της Τοσκάνης, τριαντάφυλλο και γιασεμί με κρεμώδη αύρα από ξύλο κέδρου, μανταρίνι και πατσουλί.

English Pear & Freesia Hair Mist, Jo Malone

English Pear & Freesia Hair Mist, Jo Malone

Άρωμα από γλυκά αχλάδια τυλιγμένα σε ένα μπουκέτο από λευκές φρέζιες, και άγρια τριαντάφυλλα, αρωματίζουν ανάλαφρα τα μαλλιά. Εμπλουτισμένο με Argan Oil & Βιταμίνη B₅, θρέφει και χαρίζει στα μαλλιά απαλότητα και υγιή λάμψη.

Angel Hair & Body Mist, Mugler

Angel Hair & Body Mist, Mugler

Νότες από περγαμόντο, πραλίνα, πατσουλί και βανίλια συνθέτουν αυτό το υπέροχο, αισθησιακό hair mist που θα αρωματίσει τέλεια τα μαλλιά σου.

Rosa Nobile Hair Mist, Acqua di Parma

Rosa Nobile Hair Mist, Acqua di Parma

Οι κομψές νότες από το άρωμα Rosa γίνονται οι πρωταγωνιστές μιας νέας αρωματικής εμπειρίας και απελευθερώνονται με τη φυσική κίνηση των μαλλιών. Η σύνθεση είναι εμπλουτισμένη με μαλακτικούς παράγοντες που αφήνουν τα μαλλιά λαμπερά και απαλά.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ