Follow us

5 οικονομικά αρώματα που θα σε κάνουν να μοσχοβολάς φρεσκάδα όλη μέρα

Τα budget-friendly αρώματα φρεσκάδας που έχουμε λατρέψει.

hair Splash News / Ideal Image

Δεν είναι περίεργο που οι "σαπουνέ" μυρωδιές είναι τόσο δημοφιλείς διαχρονικά, και στα δύο φύλα. Τα αρώματα φρεσκάδας γενικότερα αποπνέουν μια αίσθηση καθαριότητας, ενώ σε κάνουν να μυρίζεις όλη μέρα σαν να βγήκες μόλις από το ντους. Και ποιος δεν θέλει να μοσχοβολά από το πρωί έως το βράδυ;

Επιπλέον, αυτές οι μυρωδιές μάς θυμίζουν πολύ συχνά στιγμές της παιδικής μας ηλικίας, "ξυπνώντας" μας έτσι, ως δια μαγείας, όλες τις αναμνήσεις και τα βιώματα που είχαμε ως παιδιά. Και τι πιο τρυφερό από αυτό;

Δεν είναι να απορείς λοιπόν για τον χαμό που κάνουν αυτές τις μυρωδιές. Μάλιστα, σύμφωνα με έρευνες, τα σχετικά αρώματα σαπουνιού και φρεσκάδας βρίσκονται πρώτα στις προτιμήσεις των καταναλωτών όλων των ηλικιών ανεξαρτήτως φύλου, πράγμα που αποδεικνύει του λόγου το αληθές.

Οι νότες που θα πρέπει να αναζητάς για να είσαι σίγουρη ότι το άρωμα μυρίζει φρεσκάδα, είναι νότες από white musk, λεμονιού, σανταλόξυλου καθώς και λευκών λουλουδιών (ίριδα, μανόλια, γιασεμί).

Οι 5 καλύτερες κρέμες σώματος με άρωμα σαπουνιού και καθαριότητας

Όλες οι εταιρείες καλλυντικών λανσάρουν αρώματα και mists φρεσκάδας, πράγμα που σημαίνει ότι υπάρχουν αρώματα για όλα τα budget. Δεν χρειάζεται να είναι κάτι πανάκριβο για να είναι καλό και να έχει διάρκεια, ίσα ίσα που υπάρχουν ποιοτικά αρώματα που είναι πολύ προσιτά οικονομικά. Επιπλέον, τα body mists (που είναι, συχνά πιο οικονομικά αλλά και πιο ανάλαφρα από τα eau de parfums), διατηρούνται πολλές φορές περισσότερο στην επιδερμίδα.

Τα 5 καλύτερα body butters με άρωμα φρεσκάδας δεν κοστίζουν πάνω από 20 ευρώ

Note: Αν συνδυάσεις το άρωμα με την αντίστοιχη κρέμα σώματος (ίδια μυρωδιά), θα πετύχεις ακόμα μεγαλύτερη διάρκεια στο άρωμα. Εμείς ψάξαμε και δοκιμάσαμε 5 οικονομικά αρώματα φρεσκάδας που πωλούνται σαν σετ με την κρέμα σώματος - και αξίζουν σίγουρα την προσοχή σου.

"Πώς να μυρίζω όμορφα όλη μέρα;" | Το pro tip που θα σε κάνει να μοσχοβολάς από το πρωί μέχρι το βράδυ

Δες τα 5 αρώματα που είμαστε σίγουρες ότι θα λατρέψεις:

White Tea Eau De Toilette, KORRES

White Tea Eau De Toilette, KORRES

Άρωμα δροσερό με νότες φρεσκοκομμένων λουλουδιών και γλυκόπικρων εσπεριδοειδών που υπογραμμίζει η ντελικάτη αίσθηση του πολύτιμου λευκού τσαγιού, τυλιγμένη σε νότες κέδρου και βελανιδιάς.

Vanilla Rose Eau de Toilette, Seventeen

Vanilla Rose Eau de Toilette, Seventeen

Γλυκό και αισθησιακό, με νότες από τριαντάφυλλο, δαμάσκηνο και βανίλια, σανταλόξυλο και νότες βάσης την πούδρα και το white musk.

Ρόδι & Μέλι Eau de Parfum, Messinian Spa

Ρόδι & Μέλι Eau de Parfum, Messinian Spa

Φρουτένιο, γκουρμέ, λουλουδένιο άρωμα για γυναίκες και διαθέτει έναν ακαταμάχητα γλυκό τόνο. Οι νότες κορυφής είναι ρόδι και αχλάδι, οι μεσαίες νότες είναι λουλουδένιες, ενώ οι νότες βάσης είναι πραλίνα, βανίλια, μέλι, πατσουλί και σπόρος Τόνκα.

Fior di Salina, L'Erbolario

Fior di Salina, L'Erbolario

Υδάτινες και αλμυρές νότες ενώνονται με μυρωδιές εσπεριδοειδών σε ένα μυρωδάτο μπέρδεμα που αναδύει μια αίσθηση ηρεμίας και ευεξίας.

It Was Always You Body Mist, Little Secrets

It Was Always You Body Mist, Little Secrets

Ανάλαφρο body mist με 97% φυσικά συστατικά χωρίς αλκόολη. Με νότες βάσης το πράσινο μήλο, νότες καρδιάς τα πέταλα γιασεμιού και νότες βάσης τον μόσχο και το σανταλόξυλο, αυτό το mist είναι ό, τι πιο φρέσκο θα μυρίσεις ποτέ.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ