Follow us

Μαριλίτα Λαμπροπούλου | Ο λόγος που έχει το ίδιο κούρεμα από το 2004 μέχρι σήμερα

Είναι ξεκάθαρο πως ο χρόνος δεν αγγίζει την πρωταγωνίστρια της σειράς "Σασμός".

MissBloom TEAM
Μαριλίτα Λαμπροπούλου NDP

Τι κι αν η Μαριλίτα Λαμπροπούλου μετρά περισσότερα από είκοσι χρόνια καριέρας στην υποκριτική, σήμερα στα 48 της μοιάζει ίδια με όταν την πρωτογνωρίσαμε στη σειρά "Εραστής Δυτικών Προαστίων" το 2004. Ένα από τα βασικά χαρακτηριστικά της εμφάνισης της ηθοποιού είναι το καρέ, σε κάθε μορφή του, από μακρύ μέχρι το ύψος των ώμων, μέχρι πιο κοντό ως το ύψος του πηγουνιού. Αλήθεια, έχεις αναρωτηθεί γιατί έχει τόσα χρόνια το ίδιο κούρεμα;

Η Ελένη Βαΐτσου μόλις έκανε την πιο ριζική αλλαγή στα μαλλιά της | Αυτό είναι το νέο ανατρεπτικό hair look της

Ο λόγος είναι απλός: Πρόκειται για ένα από τα πιο κολακευτικά κουρέματα για όλες τις γυναίκες κάθε ηλικίας. Εκτός από το ότι δείχνει εξαιρετικά κομψό, χαρίζει όγκο στα μαλλιά, ενώ χάρη στα layers γύρω από το πρόσωπό της, η κουπ της έχει πάντα υπέροχη κίνηση. Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι το καρέ αποτελεί πολύ καλή επιλογή για τις γυναίκες με μακρόστενο πρόσωπο, όπως αυτό της Μαριλίτας Λαμπροπούλου, καθώς κολακεύει το σχήμα του, φέρνοντας ισορροπία στις αναλογίες του.

Βάσω Λασκαράκη | Το ολοκαίνουριο hair look της την έκανε να δείχνει κυριολεκτικά αγνώριστη

Αν θέλεις να αντιγράψεις το κούρεμα της πρωταγωνίστριας της σειράς "Σασμός", ζήτησε από τον κομμωτή σου ένα κοντό καρέ, που να φτάνει μέχρι το ύψος του πηγουνιού με μύτες και φιλάρισμα γύρω από το πρόσωπο. Αν πάλι προτιμάς ένα πιο ευέλικτο κούρεμα, που να μπορείς με ευκολία να μαζεύεις ψηλά, προτίμησε ένα πιο μακρύ καρέ, που να φτάνει μέχρι το ύψος των ώμων.

Ακολουθούν οι φωτογραφίες της Μαρίλιτας Λαμπροπούλου από το 2004 μέχρι σήμερα, που αποδεικνύουν πόσο πολύ λατρεύει το καρέ:

2004

2004

2007

2007

2011

2011

2018

2018

2019

2019

2021

2021

2022

2022

2023

2023

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ