Follow us

Μαίρη Συνατσάκη | Το κομψό χτένισμά της θα σε εμπνεύσει για τις βραδινές εμφανίσεις σου

Και είναι ό, τι πιο stylish μπορείς να κάνεις τώρα.

MissBloom TEAM
Μαίρη Συνατσάκη Instagram

Μπορεί ως νέα μαμά η Μαίρη Συνατσάκη να έχει εντελώς διαφορετικές προτεραιότητες, με τη, μόλις 3 μηνών, κόρη της να τής έχει πάρει τα μυαλά, η ίδια ωστόσο φροντίζει να μην αμελεί τον εαυτό της, όσο αυτό είναι δυνατόν.

Βέβαια, μιας και δεν πραγματοποιεί συχνά δημόσιες ή πιο επίσημες εμφανίσεις, σπάνια τη βλέπουμε με φτιαγμένα μαλλιά ή έντονο μακιγιάζ, καθώς η ίδια έχει υιοθετήσει το πιο casual look της νέας μαμάς. Ωστόσο, και στο πλαίσιο επαγγελματικών υποχρεώσεών της, η Μαίρη Συνατσάκη έφτιαξε πρόσφατα τα μαλλιά και το μακιγιάζ της για να φωτογραφηθεί με τη δική της σειρά ρούχων, Project Soma. Και το αποτέλεσμα ήταν wow!

5 Ελληνίδες celebrities άνω των 50 που "αγκαλιάζουν" την ηλικία τους και δείχνουν ομορφότερες από ποτέ

Πιο συγκεκριμένα, η Mairiboo έκανε ένα από τα πιο hot χτενίσματα της σεζόν, που μάλιστα είναι και η No. 1 επιλογή των fashionistas αλλά και των πιο διάσημων σχεδιαστών του πλανήτη. Ο λόγος για το sleek top knot, τον ψηλό κότσο που στερεώνεται στην κορυφή του κεφαλιού, με τα υπόλοιπα μαλλιά να είναι τέλεια χτενισμένα στο πλάι, όπως προτάσσει το σχετικό trend. Η τέλεια ιδέα δηλαδή για μια βραδινή εμφάνιση, που μάλιστα μπορείς να φτιάξεις μόνη σου στο λεπτό.

Η Hailey Bieber συνδύασε τα 3 κορυφαία beauty trends της φετινής άνοιξης σε ένα μόνο look

Δες το hair look:

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ