Follow us

Η Hailey Bieber συνδύασε τα 3 κορυφαία beauty trends της φετινής άνοιξης σε ένα μόνο look

Και το αποτέλεσμα είναι wow.

Hailey Bieber Splash News / Ideal Image

Ούτε μία ούτε δύο, αλλά τρεις ήταν οι τάσεις ομορφιάς που υιοθέτησε η Hailey Bieber σε μία μόνο εμφάνισή της, κάνοντας και πάλι τις fans της ανά τον κόσμο να παραληρούν και, εννοείται, να θέλουν να αντιγράψουν το beauty look της.

Το οποίο look της είχε προτάσεις για όλα: για το μακιγιάζ, τα μαλλιά ακόμα και το μανικιούρ. Το μοντέλο και fashionista δικαίως θεωρείται πλέον trendsetter μιας και θα λέγαμε ότι δημιουργεί τις τάσεις παρά τις ακολουθεί τυφλά. Εν προκειμένω μάλιστα, πήρε το πιο διαχρονικό hair trend που προτείνεται σχεδόν κάθε σεζόν από οίκους όπως Chanel και Dior, και το πήγε ένα βήμα παραπέρα. Αναφερόμαστε στους φιόγκους και στις κορδέλες στα μαλλιά, που αποτελούν τον πιο σίγουρο τρόπο για να κάνεις πιο κοριτσίστικο και ενδιαφέρον το χτένισμά σου, και το βλέπουμε κυριολεκτικά στα περισσότερα catwalks κάθε σεζόν. Η Hailey Bieber ωστόσο δεν αρκέστηκε σε μία μόνο κορδέλα, αλλά έδεσε μικρά ροζ φιογκάκια σε διάφορα τμήματα των μαλλιών της, αφού πρώτα τα έπλεξε στο εξίσου hot hairstyle, που δεν είναι άλλο από τα λεπτά πλεξουδάκια.

Hailey Bieber | Αυτή είναι η κίνηση ματ που της εξασφαλίζει αξιοζήλευτη λάμψη στο πρόσωπο

Όσο για το μακιγιάζ, η Bieber σχεδίασε μια λεπτή γραμμή eye liner σε ροζ φλούο χρώμα, επαναφέροντας την τάση του χρωματιστού liner που αρέσει σε μεγάλη μερίδα των γυναικών και την υιοθετούν σταθερά κάθε άνοιξη και καλοκαίρι για ένα πιο φωτεινό βλέμμα αλλά και για να κάνουν ένα ενδιαφέρον statement με το μακιγιάζ τους.

To viral hack των Hailey Bieber & Kendall Jenner για άψογη εφαρμογή του foundation - και θεϊκή όψη στην επιδερμίδα

Τέλος, δεν γινόταν να ξεχάσει το μανικιούρ της, με τα οβάλ μακριά νύχια της να βάφονται σε ένα bold, λαμπερό κίτρινο, μια ολότελα ανοιξιάτικη απόχρωση που μαντεύουμε ότι θα θελήσουν πολλές να αντιγράψουν.

Vanilla girl makeup | H νέα αισθητική στο μακιγιάζ που κάνει χαμό στα social media

Δες το look της:

Εσύ ποια απ' όλες τις τάσεις θα θελήσεις να υιοθετήσεις;

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ