Θες να αλλάξεις τα μαλλιά σου; 3 καστανές αποχρώσεις που πρέπει να δεις πριν πας στο κομμωτήριο

Οι φωτογραφίες που πρέπει να δεις πριν πας στο ραντεβού σου.

ΓΡΑΦΕΙ: MissBloom TEAM

Ας είμαστε λίγο ειλικρινείς: Όσο και να αγαπάμε τα χαρακτηριστικά της μεσογειακής ομορφιάς, η αλήθεια είναι ότι το φυσικό καστανό χρώμα μαλλιών πολλές φορές δείχνει φλατ και κάπως... βαρετό! Αν θέλεις να ανανεώσεις το hair look σου χωρίς όμως να αλλάξεις τελείως το χρώμα των μαλλιών σου, αλλά δεν ξέρεις ακριβώς τι να ζητήσεις από τον κομμωτή σου, το παρακάτω κείμενο γράφτηκε για εσένα:

Scandi Hairline | Το νέο viral hair trend είναι ιδανικό για εσένα που έχεις πολλές -κι ενοχλητικές- φύτρες

Καστανό χρώμα μαλλιών | 3 ιδέες για να φρεσκάρεις το look σου

Melted/Dark Chocolate

Τη συγκεκριμένη τάση θα την έχεις δει σίγουρα κάπου στο διαδίκτυο με το όνομα melted ή dark chocolate. Πρόκειται για μία ιδιαίτερα βαθιά καστανή απόχρωση, με έντονες επιρροές από τα '90s (φέρε στο νου σου την Winona Ryder σε εκείνη τη δεκαετία), η οποία θυμίζει το χρώμα της μαύρης bitter σοκολάτας.

Για να δείχνει πιο φυσική, διανθίζεται από natural looking lowlights σε σοκολατένιες ή coffee αποχρώσεις, που κάνουν το τελικό αποτέλεσμα να δείχνει πιο πολυδιάστατο, ενώ η τελική πινελιά δίνεται με ένα gloss για επιπλέον λάμψη.

Τι να ζητήσεις από τον κομμωτή σου: Διακριτικές ανταύγειες σε σοκολατένιες ή coffee αποχρώσεις.

Director's Tip: Χτένισε τα μαλλιά σου σε "αφράτους" κυματισμούς για να κάνεις το τελικό αποτέλεσμα να δείχνει ulra glamorous.

Τα 5 κουρέματα τα οποία λατρεύει το fashion crowd αυτήν την περίοδο

Crunette

Το crunette είναι το τέλειο υβρίδιο μεταξύ ενός χάλκινου κι ενός καστανού hair look. Το τελικό αποτέλεσμα είναι "ζεστό" κι "ακριβό".

Τι να ζητήσεις από τον κομμωτή σου: Ανοιχτόχρωμη καστανή βάση, διανθισμένη με καραμελένιους, χρυσούς, σοκολατένιους και χάλκινους τόνους.

Director's Tip: Για να διατηρηθεί το νέο χρώμα των μαλλιών σου αναλλοίωτο, ένταξε στη hair care ρουτίνα σου προϊόντα περιποίησης ειδικά για βαμμένα μαλλιά.

Midas Brunette

Αν δεν σε πειράζει να "ανοίξεις" αρκετά το χρώμα των μαλλιών σου μπορείς να υιοθετήσεις την τάση του midas brunette. Πρόκειται για μία σκουρόχρωμη καστανή βάση με έντονες "χρυσές" ανταύγειες κι ένα glossy φινίρισμα σε όλο το μήκος των μαλλιών. Η εν λόγω τάση είναι ιδανική για εσένα που τα φυσικά μαλλιά σου είναι σκουρόχρωμα καστανά και η επιδερμίδα σου σταρένια.

Τι να ζητήσεις από τον κομμωτή σου: Φωτεινές καστανές aka "χρυσές" ανταύγειες (προσοχή, όχι χάλκινες).

Director's Tip: Για να βεβαιωθείς ότι το χρώμα θα παραμείνει λαμπερό, επένδυσε στην ενυδάτωση των μαλλιών σου, κάνοντας μία φορά το μήνα θεραπεία στο κομμωτήριο κι εντάσσοντας στη haircare ρουτίνα σου μία θρεπτική μάσκα.

5 "αντιγηραντικά" κουρέματα που είναι καλύτερα από botox