Follow us

Beauty Editor's picks | 5 serum mascara για ονειρεμένα μακριές και δυνατές βλεφαρίδες

Ένα 2 σε 1 προϊόν που περιποιείται και δυναμώνει τις βλεφαρίδες.

chanel Splash News / Ideal Image

Μολονότι οι πλούσιες, γυριστές βλεφαρίδες είναι το απόλυτο ζητούμενο σε ό, τι αφορά το μακιγιάζ των ματιών μας, η αλήθεια είναι ότι η τάση πλέον θέλει να δίνουμε προτεραιότητα και στην εντατική φροντίδα τους, ώστε όχι μόνο να δείχνουν αλλά και να είναι δυνατές και υγιείς. Η ενδυνάμωσή τους ωστόσο είναι και το μικρό μυστικό για να δείχνουν πάντοτε υπέροχες, μακριές και πυκνές, όπως ακριβώς τις ονειρευόμαστε.

5 συνήθειες που προκαλούν φθορά στις βλεφαρίδες σου

Πώς θα το πετύχεις αυτό; Με τα lash serums αλλά και mascara serums που κυκλοφορούν στην αγορά και χαρίζουν αυτό ακριβώς: ανανεώνουν τις βλεφαρίδες ώστε να είναι πιο δυνατές από τη ρίζα, γεγονός που τις κάνει να δείχνουν πιο πλούσιες και όμορφες με τον καιρό.

Fake a lash lift | 5 (σούπερ οικονομικές) μάσκαρα για άμεσο lash lift εφέ στις βλεφαρίδες σου

Lash Serum vs Mascara Serum

Σε αυτό το σημείο πιθανόν να αναρωτιέσαι σε τι διαφέρουν τα παραπάνω και ποιο από τα δύο να προτιμήσεις. Τα lash serums είναι οροί ενδυνάμωσης που όχι μόνο δυναμώνουν τις βλεφαρίδες αλλά και τους χαρίζουν όγκο, ενυδάτωση και ανόρθωση, μεταξύ άλλων. Αυτά τα θαυματουργά προϊόντα περιλαμβάνουν θρεπτικά συστατικά, πεπτίδια, έλαια και βιταμίνες που θρέφουν την τρίχα από τη ρίζα της, τη διατηρούν ενυδατωμένη και βοηθούν ως ένα βαθμό την υγιή ανάπτυξή της. Δεν περιέχουν χρώμα και εφαρμόζονται στη ρίζα τους, με το ειδικό λεπτό πινελάκι.

Δες εδώ τα 6 αγαπημένα μας lash serums για ένα εκπληκτικό αποτέλεσμα στις βλεφαρίδες σου.

Όσο για τις serum mascara που εξετάζουμε εδώ, πρόκειται για μάσκαρα που συνήθως περιέχουν χρώμα και φοριούνται είτε μόνες τους την ημέρα ή τη νύχτα, είτε σαν primer πριν το μακιγιάζ. Και στις δύο περιπτώσεις, τα συστατικά τους περιποιούνται, θρέφουν σε βάθος και ανανεώνουν τις βλεφαρίδες, τις αναδεικνύουν με φυσικό τρόπο ενώ παράλληλα τις προετοιμάζουν να δεχτούν τη μάσκαρα της επιλογής σου, εφόσον επιθυμείς να τους χαρίσεις πιο έντονο χρώμα με μεγαλύτερη διάρκεια.

Dreamy lashes | Αυτές είναι οι 10 μάσκαρα στις οποίες "ορκίζονται" οι κορυφαίοι makeup artists

Δες τις 5 δικές μας αγαπημένες επιλογές:

On The Rise Lash Booster, NYX Professional

On The Rise Lash Booster, NYX Professional

Ένα booster poy ενισχύει την ένταση της μάσκαρα για ακόμα μακρύτερες και γεμάτες βλεφαρίδες. Με εκχύλισμα καστορέλαιου για μια αίσθηση απαλότητας, η φόρμουλά του αυξάνει την ένταση της μαύρης μάσκαρα και των φυσικών βλεφαρίδων, ώστε να χρησιμοποιείται μόνο του ή κάτω από τη μάσκαρα για πιο έντονο αποτέλεσμα.

SOS Lashes Serum Mascara, Clarins

SOS Lashes Serum Mascara, Clarins

Εμπλουτισμένη με το συμπλήρωμα ενίσχυσης βλεφαρίδων ώστε να επιμηκύνει ορατά και να ενδυναμώνει τις βλεφαρίδες. Η φόρμουλά της αποτελείται από 94% συστατικά φυσικής προέλευσης: το βιολογικό καστορέλαιο, που μεγεθύνει τις βλεφαρίδες, το βιολογικό εκχύλισμα ζάχαρης βρώμης που βοηθά στη φυσική επικάλυψη των βλεφαρίδων και το εκχύλισμα φιστικιού βοηθά στην ενδυνάμωσή τους από τη βάση. Η SOS Lashes Serum Mascara αναζωογονεί τις βλεφαρίδες σε μόλις 28 ημέρες χρήσης και χαρίζει εμφανώς μακρύτερες και πιο γεμάτες βλεφαρίδες μετά από κάθε εφαρμογή.

Le 8 Hypnose Serum-Inside Volumizing Mascara, Lancôme

Le 8 Hypnose Serum-Inside Volumizing Mascara, Lancôme

Μια πρωτοποριακή σύνθεση που αποτελείται από 91% ενεργό μαύρο balm & 8 αναζωογονητικά αμινοξέα, για βλεφαρίδες που όχι μόνο δείχνουν, αλλά είναι δυνατές από τη ρίζα.

They're Real! Tinted Primer Brown, Benefit Cosmetics

They're Real! Tinted Primer Brown, Benefit Cosmetics

Η σύνθεσή της σε τζελ υψηλής απόδοσης αντέχει στο νερό και προετοιμάζει τις βλεφαρίδες χάρη στην προβιταμίνη B5. Χρησιμοποιείται μόνη της, για ένα φυσικό και ελαφρύ αποτέλεσμα σαν καφέ μάσκαρα, καθορίζει και χρωματίζει τις βλεφαρίδες με ένα βαθύ καφέ χρώμα. Χρησιμοποιείται επίσης σαν βάση μάσκαρα με χρώμα, για να ενισχύσει με θαυματουργό τρόπο το μήκος και το διαχωρισμό.

So Intense Fortifying Volumizing Mascara, Sisley

So Intense Fortifying Volumizing Mascara, Sisley

Η μοναδική της σύνθεση (εμπλουτισμένη με πεπτίδια πλούσια σε βιταμίνες) δυναμώνει, μακραίνει και πυκνώνει τις βλεφαρίδες σε μόνο 2 εβδομάδες. Το καινοτόμο βουρτσάκι χτένα κατανέμει τέλεια το προϊόν. Καλύπτει και ξεχωρίζει τις βλεφαρίδες για έξτρα όγκο.  Μέρα με την ημέρα, οι βλεφαρίδες είναι πιο μακριές, πιο πυκνές, πιο όμορφες και πιο δυνατές χάρη στα phytoceramides Ρυζιού.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ