Follow us

Oscars 2023 | 5+1 αμφιλεγόμενα beauty looks στα βραβεία που θα συζητάμε για καιρό

Ποιες ήταν οι stars που εμφανίστηκαν με ένα, όχι και τόσο αναμενόμενο beauty look;

Rihanna Splash News / Ideal Image

Ναι, τα Oscars έχουν φώτα, λάμψη, αστραφτερές δημιουργίες και απαστράπτουσες παρουσίες που κάνουν τους πάντες να συζητούν για τις εμφανίσεις τους για καιρό. Όλος αυτός ο ντόρος μάλιστα, γύρω από την προετοιμασία των stars, τις backstage στιγμές, τις στιλιστικές και beauty επιλογές των καλεσμένων, είναι και αυτός που προκαλεί το buzz που μας συναρπάζει κάθε χρονιά. Άλλωστε, αν δεν κάνεις μια φαντασμαγορική εμφάνιση στα Oscars, τότε πότε;

Oscars 2023 | Τα beauty looks που ξεχώρισαν στο κόκκινο χαλί

Σε κάθε διοργάνωση ωστόσο θα υπάρξουν και κάποια πιο αμφιλεγόμενα looks, που αξίζουν επίσης μια αναφορά, όχι για να "καταδικάσουμε" τον/την κάτοχό του, αλλά πρωτίστως για να εκθειάσουμε το γεγονός ότι, αν μη τι άλλο, είχε φαντασία, τόλμη και θάρρος να κάνει κάτι διαφορετικό από τα αναμενόμενα.

Δες παρακάτω 5+1 αμφιλεγόμενα beauty looks που παρατηρήσαμε και σίγουρα ξέφυγαν από τα συνηθισμένα:

Rihanna

Πολλοί ήταν εκείνοι που θαύμασαν το messy look της εγκυμονούσας, που κατέφτασε απαστράπτουσα στο σαμπανιζέ χαλί των Oscars τολμώντας ένα αρκετά ιδιαίτερο, messy bun. Κι ενώ, φυσικά, ο καθένας είναι ελεύθερος να εμφανιστεί όπως θέλει και, στην περίπτωση της Rihanna που είναι και έγκυος, συγχωρείται το οτιδήποτε, δεν μπορούμε να μην παρομοιάσουμε τον κότσο της με το γνωστό "κότσο-κοκοράκι" που έχουμε αφήσει πίσω μας χρόνια τώρα. Για να πούμε και του στραβού το δίκιο βέβαια, στην star δεν φαινόταν καθόλου παράταιρος - γι' αυτό άλλωστε και εκθειάστηκε από πολλούς.

Florence Pugh

Άλλη μια star που σχολιάστηκε για το αμφιλεγόμενο χτένισμά της. Μολονότι η Florence Pugh συνηθίζει τα πιο ιδιαίτερα χτενίσματα, οπότε δεν μας έκανε πολύ μεγάλη εντύπωση, και όσο προσεγμένο κι αν ήταν το ιδιόρρυθμο, ψηλό ponytail της που δημιουργούσε το εφέ των micro bangs στο μέτωπό της, δεν έπαυε να αποτελεί κάτι εντελώς διαφορετικό από τα συνηθισμένα, κλασικά χτενίσματα. Φυσικά, η ηθοποιός έδειχνε απόλυτα φρέσκια και όμορφη - ό, τι κι αν κάνει εξάλλου, της πηγαίνει πολύ.

Halle Berry

Όσο λατρέψαμε το nude shimmery μακιγιάζ της, άλλο τόσο παραξενευτήκαμε με το χτένισμά της. Η πλαϊνή φράντζα που πλαισίωσε το πρόσωπό της φαινόταν ιδιαίτερα φριζαρισμένη, σαν να είχε ταλαιπωρηθεί από το πολύ styling, ενώ έκρυβε το όμορφο πρόσωπο και το άψογο μακιγιάζ της. Θα προτιμούσαμε να είχε μαζεμένα όλα τα μαλλιά της προς τα πίσω, ώστε να αναδεικνύονταν περισσότερο τα χαρακτηριστικά της και να μην κρυβόταν πίσω από τα μαλλιά της.

Ana de Armas

Ένα από τα πιο απλά και φυσικά beauty looks ανήκε αναμφίβολα στην Ana de Armas, που άφησε ελεύθερα τα μαλλιά της σε ένα ανάλαφρο ίσιο χτένισμα, και σχεδόν άβαφο το πρόσωπό της - εκτός από τα μάτια, όπου είχε απλώσει μια shimmery σκιά. Κι ενώ μας ξετρέλανε - και φυσικά πρόκειται να το αντιγράφουμε συνέχεια από δω και στο εξής -, πολλοί θα περίμεναν κάτι πιο ιδιαίτερο και extravagant από την ίδια, δεδομένου του ότι Α. μιλάμε για Oscars και Β. ήταν υποψήφια για το Όσκαρ Α' Γυναικείου Ρόλου.

Danai Gurira

Αν υπήρχε βραβείο για το πιο φαντασμαγορικό χτένισμα της βραδιάς, τότε σίγουρα θα το κέρδιζε η Αφρικανή ηθοποιός και παρουσιάστρια, Danai Gurira. Το "towering updo" της σχολιάστηκε από πολλούς και ταυτόχρονα έκλεψε τις εντυπώσεις, όμως δεν είμαστε σίγουρες ότι πρόκειται για ένα χτένισμα που θα ήθελαν (ή θα μπορούσαν) να αντιγράψουν πολλές.

Last but not least... Lady Gaga

Μετά την αποκαλυπτική, σέξι εμφάνισή της με μαύρη τουαλέτα Versace στο σαμπανιζέ χαλί, η Lady Gaga αποφάσισε να τραγουδήσει live το "Hold My Hand" με ένα ολότελα απρόσμενο beauty look: η απλή, γαλλική πλεξούδα και εντελώς άβαφο πρόσωπο συμπλήρωσαν το casual look της με τζιν και all star.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ