Follow us

Oscars | Η λεπτομέρεια στο μακιγιάζ των celebrities που έκανε ακαταμάχητα σέξι το πρόσωπό τους

Πέτυχε το ίδιο αποτέλεσμα με ένα μόλις προϊόν μακιγιάζ.

Ana de Armas Splash News / Ideal Image

Η ροδαλή όψη, το dewy φινίρισμα και οι λάμψεις σε ζυγωματικά και στα "ψηλά" σημεία του προσώπου είναι μερικά από τα χαρακτηριστικά ενός πετυχημένου μακιγιάζ, που όχι μόνο αναδεικνύουν τα χαρακτηριστικά μιας γυναίκας αλλά και την κάνουν να δείχνει δροσερή και φρέσκια.

Όλα τα μυστικά των έμπειρων makeup artists για πιο νεανικό βλέμμα

Αυτά ήταν και μερικά από τα στοιχεία που αποτέλεσαν τα signature points πολλών από τα οσκαρικά makeup looks που θαυμάσαμε στην 95η τελετή απονομής των Όσκαρ πριν λίγες ώρες. Με λίγα λόγια, οι περισσότερες διάσημες stars που είδαμε στο red carpet έδωσαν ψήφο εμπιστοσύνης στη φυσικότητα, πράγμα που σημαίνει ότι απέφυγαν τις έντονες αποχρώσεις, τις βαριές συνθέσεις και τις άπειρες στρώσεις προϊόντων που κάνουν την επιδερμίδα να δείχνει κουρασμένη, ταλαιπωρημένη, έως και γερασμένη.

Το είδαμε στα catwalks | Το κορυφαίο trend μακιγιάζ που χαρίζει σούπερ νεανική όψη στο πρόσωπο

Απεναντίας, αυτό που θαυμάσαμε στις περισσότερες ήταν το φρέσκο look με μια όψη υγείας στα μήλα αλλά και το γεγονός ότι επέλεξαν να τονίσουν ένα χαρακτηριστικό τη φορά, που ήταν είτε τα μάτια είτε τα χείλη τους. Πάντως, η λεπτομέρεια που έκανε τη διαφορά σε όλα τα makeup looks ήταν οι λάμψεις στην επιδερμίδα, που χάρισαν αυτή τη dewy, ροδαλή όψη και τη νεανική νότα που όλες θέλουμε πάντα στο πρόσωπό μας. Επομένως, το highlighter ή οποιοδήποτε illuminating προϊόν ήταν και το makeup item που δεν έλειπε από το νεσεσέρ κανενός makeup artist εκείνη τη βραδιά.

Διάβασε εδώ περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το highlighter και τη σωστή χρήση του.

Μερικά από τα Οσκαρικά makeup looks που θαυμάσαμε και θέλουμε να αντιγράψουμε:

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ