Follow us

Μπέττυ Μαγγίρα | Το άρωμα καθαριότητας που φορά κάθε μέρα

Ποιος είναι ο γαλλικός οίκος που επιλέγει ξανά και ξανά όταν πρόκειται για αρώματα;

Μπέττυ Μαγγίρα NDP Photo Agency

Αν θέλεις να μυρίζεις όλη τη μέρα σαν φρεσκοπλυμένα, κατάλευκα σεντόνια, σαν "αφράτες" πετσέτες ή πολύ απλά σαν να έχεις μόλις βγει από το ντους, τότε η αρωματική συλλογή της Μπέττυ Μαγγίρα είναι βγαλμένη από τα μεγαλύτερά σου όνειρα. Το αγαπημένο της άρωμα μυρίζει καθαριότητα και σαπούνι κι είναι από τις all time classic επιλογές που πραγματικά αξίζει να δοκιμάσεις:

Ευρυδίκη Βαλαβάνη | Το δροσερό άρωμα που φορά από το σχολείο

Το αγαπημένο άρωμα της Μπέττυ Μαγγίρα

Όπως μας είπε η ίδια, το άρωμα που φοράει αυτήν την περίοδο κάθε μέρα είναι το Voyage d'Hermes Eau de Toilette του οίκου Hermès. Πρόκειται για ένα δροσερό, φρέσκο άρωμα με νότες από κάρδαμο, λεμόνι, καρυκεύματα, τσάι, άνθη, ξύλα και μόσχο. "Γενικά μου αρέσουν τα πουδρε αρώματα κι αυτά που μυρίζουν καθαριότητα ή σαπούνι", εξηγεί.

Μπέττυ Μαγγίρα | Το άρωμα καθαριότητας που φορά κάθε μέρα

Ένα ακόμα άρωμα, που ξεχωρίζει από τη συλλογή της είναι το κεχριμπαρένιο και ξυλώδες Élixir des Merveilles Eau de Parfum του οίκου Hermès με νότες από φλούδα πορτοκαλιού, κεχριμπάρι, καραμέλα, ζάχαρη βανίλιας, πατσουλί, κέδρο και σανδαλόξυλο. "Το έχω φορέσει σε όλες τις εκδοχές του", λέει η ίδια. "Γενικά έχω μια αδυναμία στον οίκο Hermès, όπως καταλαβαίνεις", καταλήγει.

άρωμα

Κάτια Δανδουλάκη | Το διαχρονικό άρωμα που έχει πάντα στο καμαρίνι της

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ