Follow us

Η Βάσια Κωσταρά έκανε το ωραιότερο ανοιξιάτικο χτένισμα που ταιριάζει σε κάθε τύπο μαλλιών

Δες πώς θα το δημιουργήσεις πανεύκολα κι εσύ.

Βάσια Κωσταρά Instagram

Αν πρέπει να επιλέξουμε μόνο ένα "ανοιξιάτικο" χτένισμα, που θα κάνουμε ξανά και ξανά φέτος, αυτό είναι ξεκάθαρα τα κυματιστά, messy μαλλιά. Και αυτό ακριβώς το hairstyle είδαμε στη Βάσια Κωσταρά πριν λίγες ώρες, η οποία αποφάσισε να υιοθετήσει τα πιο ανάλαφρα μαλλιά ενόψει της μεταβατικής αυτής εποχής.

3 αγαπημένα χτενίσματα από τα 00s που αξίζει να δοκιμάσεις φέτος την άνοιξη

Στην ουσία, πρόκειται για τα κλασικά wavy hair, που όμως διαφέρουν από τα mermaid waves που κάνουμε το καλοκαίρι στο ότι είναι λίγο πιο ανάλαφρα και όχι τόσο έντονα κυματιστά. Η Βάσια Κωσταρά μάλιστα φαίνεται να τα προτιμά ακόμη και από τα χαρακτηριστικά της, αλά Farrah Fawcett μαλλιά με τα οποία την είχαμε συνηθίσει όλα τα χρόνια. Αυτό που μας αρέσει στο συγκεκριμένο χτένισμα είναι ότι ταιριάζει (σχεδόν) σε όλους τους τύπους μαλλιών, απαιτεί λίγο χρόνο προετοιμασίας ενώ πηγαίνει με όλα τα looks και στιλ.

Δες το hair look:

Υπάρχουν δύο τρόποι για να το δημιουργήσεις: με hot tool αλλά και χωρίς.

Με hot tool:

Άπλωσε ένα θερμοπροστατευτικό προϊόν στα νωπά μαλλιά σου και στη συνέχεια στέγνωσέ τα πολύ καλά με το πιστολάκι. Χτένισέ τα και χώρισε τα τμήματα των μαλλιών σε μικρές τούφες, τις οποίες θα τυλίξεις μια μια σε ψαλίδι για μπούκλες ή ισιωτική, οτιδήποτε σε βολεύει. Κράτα το ψαλίδι κάθετα και μην αφήνεις πάνω από 3' την κάθε τούφα στο ψαλίδι, ώστε οι μπούκλες να βγουν πραγματικά χαλαρές κι όχι σφιχτές - αυτό είναι και το μυστικό για τους χαλαρούς κυματισμούς. Μόλις περάσεις όλα τα μαλλιά, πάρε μια χτένα με αραιά δόντια και χτένισε τις μπούκλες σου, έτσι ώστε να χαλαρώσουν ακόμα περισσότερο. Ψέκασε τα μαλλιά με ένα spray κρατήματος - κι αν θες, μπορείς να βάλεις και λίγο salt spray - και είσαι έτοιμη.

Παντρεύεσαι; 8 διάσημες Ελληνίδες προτείνουν τα πιο κομψά bridal χτενίσματα για να πάρεις ιδέες

Χωρίς εργαλείο styling:

Μετά το λούσιμο, εφάρμοσε μια ενυδατική κρέμα ή primer για να τιθασεύσεις τυχόν φριζάρισμα αλλά και να βοηθήσεις τα μαλλιά να ξεμπερδέψουν πιο εύκολα. Βάλε έναν αφρό ή κρέμα για μπούκλες και στέγνωσέ τα μέχρι να είναι στεγνά σε ποσοστό 90% και πλέξε όλα τα μαλλιά σου σε δύο πλεξούδες - ή σε λεπτότερα πλεξουδάκια. Θυμήσου ότι, όσο πιο λεπτές οι κοτσίδες, τόσο πιο έντονος ο κυματισμός. Κοιμήσου με τα πλεξουδάκια ή άφησέ τα στα μαλλιά όσο το δυνατόν περισσότερες ώρες. Όταν τα λύσεις, θα έχεις αυτό το υπέροχο αποτέλεσμα με φυσικούς κυματισμούς - ψέκασε λίγη λακ για έξτρα κράτημα και διάρκεια.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ