Follow us

Αυτό είναι το μανικιούρ που ζητάνε περισσότερο τώρα οι Ελληνίδες σύμφωνα με τους pros

Ρωτήσαμε 10 manicurists κι αυτή ήταν η απάντηση που πήραμε.

μανικιούρ 2023 Splash News/Ideal Image

Με τις τάσεις στα νύχια να διαδέχονται η μία την άλλη και το Instagram feed μας να έχει γεμίσει με glazed donut nails, παστέλ, αλλά και dark manis, δεν μπορέσαμε παρά να αναρωτηθούμε: ποιο είναι το μανικιούρ 2023 που αγαπούν περισσότερο οι Ελληνίδες; Φυσικά στραφήκαμε στους pros για να πάρουμε μια εμπεριστατωμένη άποψη.

Η απρόσμενη τάση στο πεντικιούρ που έχουν λατρέψει τα it girls φέτος την άνοιξη

Mανικιούρ 2023 | Το χρώμα που ζητούν περισσότερο οι Ελληνίδες φέτος

Ρωτήσαμε πολλούς manicurists και nail artists σε διάφορα nail salon στην Αθήνα και η απάντηση που πήραμε ήταν ομόφωνη: Οι Ελληνίδες αυτήν την περίοδο προτιμούν τα ημιδιάφανα ή ακόμα και τα τελείως διάφανα βερνίκια νυχιών.

Όπως μας είπαν, το Νο.1 μανικιούρ του 2023 στη χώρα μας, σύμφωνα με τις προτιμήσεις των γυναικών, είναι τα πολύ φυσικά looks, εκείνα που κάνουν τα νύχια να δείχνουν "καθαρά" και περιποιημένα χωρίς να αποσπούν πολύ την προσοχή.

Αν και παραδοσιακά οι Ελληνίδες αγαπούν να πειραματίζονται με διάφορα χρώματα στα νύχια τους, αλλά και να τολμούν ιδιαίτερα nail art σχέδια, φέτος φαίνεται πως έχουν επηρεαστεί από την λεγόμενη clean girl αισθητική, επιλέγοντας έτσι πιο "φυσικά" μανικιούρ.

Το ημιδιάφανο ροζ είναι η αγαπημένη τους επιλογή, όπως μας είπαν οι manicurists που ρωτήσαμε, ενώ σταθερά ψηλά στις προτιμήσεις τους είναι το ημιδιάφανο λευκό και το ημιδιάφανο σαμπανιζέ. Δεν λείπουν φυσικά και εκείνες, που επισκέπτονται το nail salon απλά για να περιποιηθούν τα επωνύχια και να βελτιώσουν το σχήμα των νυχιών τους, ολοκληρώνοντας το μανικιούρ τους μόνο με ένα clear top coat.

Το εν λόγω "your nails but better" look εκτός από το ότι δείχνει εξαιρετικά κομψό, κολακεύει πάρα πολύ τα άκρα, ενώ κάνει κάθε εμφάνιση να δείχνει πιο "ακριβή".

Νυφικό Πεντικιούρ | Τα πιο κομψά χρώματα για την ημέρα του γάμου σου

Αξίζει βέβαια να σημειωθεί πως όπως μας είπαν, αν και τα ημιδιάφανα βερνίκια είναι η αγαπημένη επιλογή των Ελληνίδων για το μανικιούρ τους, δεν ισχύει το ίδιο και για το πεντικιούρ. Εκεί προτιμούν πιο έντονα χρώματα με τις go-to επιλογές τους να είναι το κόκκινο, το μπορντό, το λευκό και το ροζ.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ